«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10

Μια απάντηση ελήφθει “Mea culpa του Χρυσοχοΐδη” Η άλλη ??

pipero-2Σχολιο Περίοπα : Την "απάντηση" Χρυσοχοϊδη την πήραμε απο το Καφενείο, και το apneagr
Κύριοι Τσίπρα και Χρυσοχοϊδη:
Άγνοια Ιστορίας και γεγονότων
ή ψευδείς υπερβολές;


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Καταθέτω εσπευσμένα την παραπάνω ερώτηση επειδή μόλις άκουσα σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ-1 αυτά που ξεστόμισαν οι κκ Τσίπρας και Χρυσοχοϊδης και δεν πιστεύω στα αυτιά μου¨
‘Ακουσα τον Πρόεδρο του Συνασπισμού κ Αλέξη Τσίπρα να λέει ότι «κάθε ελληνική οικογένεια έχει και έναν λαθρομετανάστη…»
Τα εκατομμύρια Ελλήνων που μετανάστευσαν σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού ακολούθησαν τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες ελέγχου διακρατικών επιτροπών για να εισέλθουν ως ……


μετανάστες στις χώρες αυτές. Αναμφίβολα υπήρξαν και μερικοί συμπατριώτες μας οι οποίοι, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη ΝΟΜΙΜΗ είσοδό τους στις παραπάνω χώρες και εισήλθαν εκεί ως λαθρομετανάστες… Αυτοί ήταν «σταγόνα στον ωκεανό!»
Και άκουσα τον κ Χρυσοχοϊδη να ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι…Μουσουλμάνος!
Η αλήθεια είναι ότι ο φυσικός πατέρας του κ Μπαράκ Ομπάμα ήταν μουσουλμάνος Κενυάτης…Αλλά ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα αποσαφήνισε, άπαξ και δια παντός όπως είπε, ότι είναι ενορίτης στην ίδια Χριστιανική εκκλησία τα τελευταία 20 χρόνια και όταν ορκίστηκε ως Γερουσιαστής έβαλε το χέρι του στη Βίβλο και πήρε τον όρκο του!
Ειλικρινά επιμένω στο ερώτημά μου:
η Θέση σας κ Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρε του Συνασπισμού και η εκνευρισμένη τοποθέτησή σας κ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει «άγνοια ιστορίας και γεγονότων ή ψευδή υπερβολή μέσα στη αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, στον ιερό χώρο του Ναού της Ελληνικής Δημοκρατίας;»

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr