«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!

παρθενων ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Η Ιέρεια των   Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων κ. ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία  Αθηνών στις 18/2/2010, ζητώντας και την επιστροφή των μαρμάρων και αποζημίωση ενός τρισεκατομμυρίου Ευρώ, ¨που θα διατεθεί υπέρ του χειμαζόμενου ελληνικού λαού!

Για πολλά χρόνια τώρα ζούμε τη φάρσα της επιστροφής των Ελγινείων Μαρμάρων του Παρθενώνα, με παράτες, διαμαρτυρίες, επιστολές και παραστάσεις φιλολογικού χαρακτήρα από μέρους των αρμοδίων Κυβερνητικών, αλλά ούτε μια σοβαρή, πράξη έγινε ποτέ!Ε, λοιπόν βρέθηκε ο άνθρωπος που θα φέρει τη Μεγάλη Βρετανία στο εδώλιο.

Είναι η γνωστή συγγραφέας κ. Ντορέτα Πέππα, η οποία συνάμα έχει και την ιδιότητα της ιέρειας των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων.Κατέθεσε μήνυση κατά του Βρεταννικού μουσείου, από το οποίο και ζητάει, εκτός της επιστροφής και υπέρογκη αποζημίωση.Τα επιχειρήματά της είναι σοβαρά. Θεωρεί τόσο τα Γλυπτά του Παρθενώνα, όσο και το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου κ.α. ως λατρευτικά αντικείμενα της θρησκείας των Αρχαίων Ελλήνων  κι άρα ως συνεχιστής της θρησκείας αυτής έχει έννομο συμφέρον να διεκδικήσει τα ιερά των Αρχαιοθρήσκων. Σχετικώς η κ. Πέππα εξέδωσε Δελτίο Τύπου, στο οποίο αναλύει λεπτομερώς τα της εντυπωσιακής  αποφάσεως της. Πρώτοι παραλήπτες είναι η press-bank και ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος.... Ο οποίος και καλείται να λάβει..θέση!

Και να συντρέξει την ενέργεια -επί τέλους- της δίωξης των κλεφταράδων του Βρετανικού Μουσείου.Στο Δελτίο της η κ. Πέππα αναφέρει και την προσβολή απο  το FOCUS με την Αφροδίτη μας.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τόσο σοβαρή, όσο και θετική κίνηση.. Και απορούμε πως επί τόσα άγονα έτη...παραφιλο-λογούμε...

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιστροφή των ιερών γλυπτών του Παρθενώνα, τα οποία βρίσκονται εδώ και δύο αιώνες στα χέρια της Βρετανικής Πολιτείας (και σήμερα εκτίθενται στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο) αποτελεί κοινό πόθο όλων των Ελλήνων και πάγιο αίτημα της Ελληνικής Πολιτείας. Ως γνωστόν, τα ιερά γλυπτά του Παρθενώνα αποτελούν λατρευτικά αντικείμενα της θρησκείας των Αρχαίων Ελλήνων και πατέρων μας και είχαν δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών τους. Σήμερα, η θρησκεία αυτή, της οποίας εγώ είμαι ιέρεια,.....

Περισσότερα στο :  press-bank

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr