«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14

Χειμώνας για τα καλά

imagesCA7VC07H14 Φεβρουάριος 2010    Έντονες βροχοπτώσεις από το απόγευμα θα επικρατήσουν στις περισσότερες πόλεις της χώρας.
Στην ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία αναμένονται και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, ενώ στα πελάγη οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις και δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τα 9 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Παρόμοιος θα είναι ο καιρός στη συμπρωτεύουσα, με αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα είναι …….

 

ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί με ένταση 4 έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι και τη νύχτα θα ενισχυθούν. Ο υδράργυρος θα δείξει μόλις 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιόνια προβλέπονται στα ορεινά και σε πεδινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικά – νοτιοανατολικά, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -3 έως 5.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στέρεας, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι ισχυρά, με τους ανέμους να φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τα 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από -3 έως 6 βαθμούς.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, με αραιές νεφώσεις που πολύ γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, κυρίως της Θεσσαλίας, όπου από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και το απόγευμα 5 και έως 6, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλία από 0 έως 10 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα κυλήσει με αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά έως και τα 9 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Καθαρά Δευτέρα

Με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας θα γιορταστούν φέτος τα κούλουμα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα έχουν ένταση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και στα υπόλοιπα από 5 με 7 μποφόρ και στα πελάγη πιθανώς 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Απο το Neww247.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr