«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10

Τι ζητάνε οι αλεπούδες στο παζάρι;

arios_pagosΔεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι ενώ η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens συνεδριάζει από την προηγούμενη εβδομάδα η εισαγγελία εφετών δεν έχει στείλει ακόμη τη δικογραφία που έχει ο ανακριτής της υπόθεσης Νίκος Ζαγοριανός. Το σύστημα προστασίας του Ζαγοριανού που τον κατεύθυνε, συνεχίζει να διαφεντεύει στον Άρειο Πάγο να δίνει οδηγίες και να επιβάλει τα πρόσωπα και τους χειρισμούς που πρέπει να κάνουν. Σχεδόν καθημερινές είναι οι επισκέψεις του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά και του άλλοτε.........

 

βασιλικού Επιτρόπου της Χούντας, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Αθανάσιου Ανδρεουλάκου.
Τι ζητούν οι αλεπούδες στο παζάρι;
Επί ώρες σήμερα η εξεταστική επιτροπή ασχολήθηκε με το θέμα της μη αποστολής της δικογραφίας και όλων των στοιχείων που έχει ζητήσει από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ επί ώρες περίμενε να καταθέσει η τρίτη μάρτυρας, δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.
Μέχρι σήμερα η επιτροπή έχει εξετάσει τον Α΄αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Ι. Παπανικολάου και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου.
Πριν από λίγο άρχισε η εξέταση της Αριστέας Μπουγάτσου, η οποία είπε ότι σε λογαριασμό στη Ελβετία βρίσκεται ποσό ορφανό 1. εκ €, ότι την επαφή με Τσουκάτο έκανε διαφημιστής και ότι κάποιοι γνώριζαν ότι θα ψηφιζόταν νόμος για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων, μαύρων προφανώς.
Η εξέταση της δημοσιογράφου που έχει φέρει και τα περισσότερα και σημαντικότερα στοιχεία στη δημοσιότητα συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Απο το   Κεντρί.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr