«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13

Ταμείο Στήριξης Αναξιοπαθούντων Ελλήνων Πολιτικών

 

Από χτες  όλοι εμείς οι φτωχοπρόδρομοι του μεροκάματου και της ανεργίας νιώθουμε έντονες τύψεις και μια απροσδιόριστη ενοχή!
Οι πατέρες του έθνους δέχτηκαν μείωση στους μισθούς των της τάξης του 5% συν 10% σε διάφορα επιδόματα.
Την ίδια ώρα και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών περικοπή των αποδοχών του.
Στρατιώτες του καθήκοντος αυτοί με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι της δεινής θέσης που περιήλθε η πατρίς παραμέρισαν το προσωπικό τους συμφέρον και συνεισφέρουν από το υστέρημά τους στη διάσωση της οικονομίας του τόπου.
Και μεις τι κάνουμε μεις;Απολύτως τίποτα!
Περιχαρακωμένοι στα κεκτημένα μας δεχόμαστε αγόγγυστα ότι αποφασίζουν οι ίδιοι για το καλό μας.
Ντροπή μας και Αίσχος μας!
Αχόρταγοι είμαστε,φάγαμε τα…..

λεφτά της Τράπεζας Κρήτης,φάγαμε τα λεφτά των "εμίρηδων" στο χρηματιστήριο,φάγαμε τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων,φάγαμε τις προμήθειες της Ζήμενς,φτιάξαμε βίλες κι αγοράσαμε σκάφη,βγάλαμε στην Ελβετία για καλό και για κακό όσα μπορέσαμε ν' αρπάξουμε από τους έχοντες και μείναμε κατέχοντες τα χρέη μας.
Κι αυτοί οι κακόμοιροι που με δυο τετραετίες θα βγουν στη σύνταξη σ' αντίθεση με μας που θα έχουμε την ευχαρίστηση να δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά  γεράματα κάνουν το σκ... τους παξιμάδι που λέει ο λόγος!
Για να σώσουμε έστω και την τελευταία ώρα την χαμένη τιμή των αναίσθητων πολιτών προτείνω να συστήσουμε κατεπειγόντως ένα Ταμείο Στήριξης Αναξιοπαθούντων Ελλήνων Πολιτικών!
Να καταθέτει ο καθένας μας ό,τι μπορεί από το παχυλό επίδομα των 400 ευρό της ανεργίας ή από τον παχυλότατο μισθό του των 800 έως 1500 ευρό για να αναπληρώνουν οι βολευτές μας τα διαφυγόντα τους κέρδη.

Υ.Γ.:Μάγκες κόφτε τα κουβαρδαλίκια κι αν θέλετε πραγματικά να γυρίσετε στο κράτος μέρος απ' όσα φάγατε 35 ολόκληρα χρόνια ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κάθε αμοιβής μέχρι τέλους της θητείας σας!

Από  :  zeidoron

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr