«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13

"Οι Έλληνες όπως έστρωσαν να κοιμηθούν"

Όποιοι νομίζουν ότι η Γερμανία θα μας στηρίξει οικονομικά πλανώνται πλάνη  οικτρά ....

Διαβάζουμε στην μεγάλη συντηρητική εφημερίδα Frankfurter Allegemeine Zeitung
"Μακροπρόθεσμα θα ήταν καλύτερα να αποκλειστούν οι Έλληνες από την Ευρωζώνη, αντί να παίρνουν διαρκώς νέα οικονομική βοήθεια. . Ετσι η νομισματική ένωση θα ήταν πιο ομοιογενής. Οι τέσσερις μεσογειακές χώρες θα μπορούσαν να έχουν μια χαλαρή σχέση με το ευρώ ή να φτιάξουν το δικό τους κοινό μεσογειακό νόμισμα ώστε να είναι λιγότερο εκτεθειμένες στους κινδύνους κερδοσκοπίας. Θα πρέπει να σκεφθεί κανείς σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκλείσει τους Έλληνες από τη νομισματική ένωση αφού καταπάτησε επανειλημμένως διεθνείς συμφωνίες".
Επίσης η ευρείας κυκλοφορίας λαϊκή εφημερίδα Bild γράφει «Α! οι τόσο περήφανοι Έλληνες ξεγέλασαν, εξαπάτησαν και τώρα είναι σχεδόν χρεοκοπημένοι. Αν γινόταν θα έπρεπε να φύγουν αμέσως από την Ευρωζώνη. Αλλά δεν γίνεται. Μια φορά στην Ευρωζώνη, πάντα στην Ευρωζώνη. Πάλι καλά η γερμανική κυβέρνηση δε έδωσε μέχρι τώρα ζεστό χρήμα των φορολογουμένων. Και έτσι θα πρέπει να παραμείνει. Οι Έλληνες όπως έστρωσαν να κοιμηθούν. Και προτιμότερο κάτω από αυστηρή επιτήρηση. Διότι οι προειδοποιήσεις για μια χρεοκοπία του κράτους είναι μεγάλες. Όποιος κοροϊδεύει και εξαπατά και ανταμείβεται με νέα οικονομική βοήθεια βλάπτει περισσότερο από όλους το ευρώ. Αν παραμείνει κανείς σκληρός με την Ελλάδα θα παραμείνει και το ευρώ σκληρό».
Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα. Είναι το γνωστό σχέδιο Γάμμα.....

Από kafeneio

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr