«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 5

Ανατριχιαστικό, σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Ανατριχιαστικό, σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε: "ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση αυτή στην Αμερική. Ο 25χρονος Stephen Garcia είχε σχεδιάσει καλα το πλάνο του. Δεν ήθελε άλλο να ζει χωρίς τη φίλη του. Είχαν ένα παιδί μαζί του οποίου είχαν απο κοινού την επιμέλεια. Δεν του άρεσε όμως αυτό. Πήρε την απόφαση να την 'εκδικηθεί'. Με...μηνύματα στο Facebook σχεδόν προειδοποιούσε για αυτό που θα ακολουθήσει. Ο 25χρονος σκότωσε το ανήλικο παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε. Το τελευταίο μήνυμα λέει 'τώρα κοιμόμαστε μαζί, ο Θεός θα καλωσορίσει με ανοιχτή αγκαλιά το παιδί μας. Ελπίζω να με συγχωρέσει' και μαζί είχε μια φωτογραφία του να κοιμάται με το παιδί

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr