«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 6

Στο Κεφάλαιο που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα:

012_kefalaio_img_0 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΠΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.
"Όχι" Σαμαρά σε συγκυβέρνηση
«Δεν δίνουμε “λευκή επιταγή” και δεν θα συμπαρασυρθούμε σε συγκυβέρνηση», τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη συνέντευξή του μετά το διάγγελμα Παπανδρέου στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» που κυκλοφορεί αύριο, και στους δημοσιογράφους Μαρίνα Μάνη και Γιάννη Αγγέλη.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τους χειρισμούς της προκάλεσε την άνοδο των spreads και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «παρέλυσε τον εισπρακτικό μηχανισμό και εκτίναξε το έλλειμμα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009». Σε ό,τι αφορά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, υποστηρίζει ότι στοχεύουν αποκλειστικά στη μείωση του ελλείμματος και όχι στην ανάπτυξη, γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε έκρηξη της ανεργίας.
Υπενθυμίζει με νόημα ότι «σε ανύποπτο χρόνο» έχει ασκήσει κριτική στην προηγούμενη διακυβέρνηση και εξαιτίας αυτού βρέθηκε «πολύ μόνος», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν βλέπει «ψυχρό πόλεμο» εντός της Ν.Δ. και δεν χτίζει «τείχη» προς την Ντόρα Μπακογιάννη.
Ακόμη στο Κεφάλαιο:
BATMAN returns με ΦΕΚ: Νέες business για τον φυγόποινο Γιώργο Μπατατούδη
Πόσο κοστίζουν τα χρυσά διαζύγια: Τι ισχύει στην Ελλάδα για διατροφές και προγαμιαία συμβόλαια.
ΤΡΑΜ ΑΕ: Το μεγάλο φαγοπότι

Και αυτό το Σάββατο το Κεφάλαιο "ακούει" Μαρία Κάλλας - Οι σπάνιες ζωντανές ηχογραφήσεις της ελληνίδας ντίβας σε πολυτελή κασετίνα με 2 CD, το συλλεκτικό λεύκωμα και το λιμπρέτο για να διαλέξετε: "Μήδεια" του Κερουμπίνι και "Σονάμπουλα" του Μπελίνι.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr