«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10

Σε διαθεσιμότητα αρχιφύλακας του ΑΤ Ρόδου


Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την απόδραση των δύο Αλβανών κρατουμένων από το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου, χθες το βράδυ, διέταξε η ηγεσία της ΕΛΑΣ.
Παράλληλα, ο αρχιφύλακας, ο οποίος εκτελούσε χρέη σκοπού στα κρατητήρια, ετέθη σε διαθεσιμότητα.
Χθες, στις 21:30, δύο Αλβανοί κρατούμενοι, ηλικίας 20 και 28 ετών, απέδρασαν από το ΑΤ, όπου είχαν μεταχθεί, προκειμένου να παραστούν σε δίκη εις βάρος τους, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.
Οι κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα παραθύρου της τουαλέτας των κρατητηρίων, με άγνωστο μέχρι στιγμής αντικείμενο, και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον σκοπό, απέδρασαν και αναζητούνται.
Οι δράστες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

 

Απο το  :  ......... ksipnistere ....!..!..!___Ο σιωπών δοκεί συναινείν

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr