«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 5

ΝΕΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

'Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΔΑΦΗ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ'!!!!

Η Τουρκία δεν κατέχει εδάφη!

Αυτή τη δήλωση έκανε ο αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ:

usa

Σε φιλοτουρκικό παραλήρημα -απόδειξη των τάσεων της αμερικανικής πολιτικής έναντι της Τουρκίας, αλλά και του Κυπριακού- προχώρησε ο Αμερικανός Πρεσβευτής στην Άγκυρα Τζέιμς Τζέφρι. Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», ο Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε ότι:

1. Η Τουρκία έχει «θετικές προσεγγίσεις» στο Κυπριακό.
2. Δεν έχει υπό κατοχή εδάφη γειτόνων της!
3. Έχει «ανησυχίες ασφάλειας» στην Κύπρο.
4. Είναι πιο κοντά στην Ευρώπη από την Κύπρο.

Ο Αμερικανός Πρεσβευτής δήλωσε αισιόδοξος για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «διότι οι αξίες τους συμφωνούν», όπως είπε. Ανέφερε ότι στην Τουρκία «υπάρχει ένα δημοκρατικό πολιτικό σύστημα, παρόμοιο εκείνου της Δυτικής Ευρώπης», η χώρα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και έχει «ενεργή και θετική δύναμη» στις διεθνείς σχέσεις.

Χαρακτήρισε τον Ερντογάν «έξυπνο πολιτικό» και τον Αρχηγό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Μπασμπούγ…… «υποστηρικτή της Δημοκρατίας». Ανέφερε ακόμη ότι η Τουρκία έχει στενές σχέσεις με όλες τις αραβικές χώρες, οι οποίες, σε μεγάλο ποσοστό, είναι σύμμαχοι της Δύσης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τελευταία όξυνση των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων, ο κ. Τζέφρι υπογράμμισε ότι η ασφάλεια της περιοχής στηρίζεται στις ισχυρές σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ. «Θα ανησυχήσουμε, αν θα υπάρξει εξέλιξη που θα κλονίσει αυτές τις σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι «η Τουρκία, με την πολιτική που ασκεί για μηδενικά προβλήματα με τους γείτονές της, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια στην περιοχή. Έχει μια θετική προσέγγιση στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στο Ιράκ, στον Καύκασο, στα Βαλκάνια και στην Κύπρο. Καταβάλλει προσπάθειες στο Ιράν και στη Συρία. Γιατί να μην παίξει μεσολαβητικό ρόλο μεταξύ Συρίας και Ισραήλ;» διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί στην Ε.Ε., ο Αμερικανός διπλωμάτης υποστήριξε τα ακόλουθα:
«Οι αξίες της Τουρκίας συμφωνούν με τις αξίες της Ε.Ε. Η Τουρκία είναι φιλειρηνική χώρα. Είναι δημοκρατική. Έχει ελεύθερη οικονομία. Δεν έχει υπό κατοχήν τους γείτονές της. Αποτελεί στοιχείο ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή. Έχει ανησυχίες ασφάλειας (sic!) στην Κύπρο και στο Βόρειο Ιράκ. Πέραν αυτού, η Τουρκία από γεωγραφικής πλευράς είναι πιο κοντά στην Ε.Ε. απ’ ό,τι η Κύπρος. Τι είναι, λοιπόν, εκείνο που θα κρατήσει την Τουρκία εκτός Ε.Ε.; Το γεγονός ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού της είναι μουσουλμάνοι; Κατ’ αρχήν είναι κοσμική κοινωνία. Δεύτερο, από πότε η Ε.Ε. αποφάσισε ότι είναι θρησκευτική κοινότητα;».

sigmalive

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ TAXALIA: ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ;

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr