«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα Υόρκη 09 02 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

Είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να απαντήσουμε, για ακόμα μια φορά, στη συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε σαν εταιρεία αλλά και στο πρόσωπο του υπεύθυνου διαχείρισης και διευθυντή του πρακτορείου μας κ. Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, ούτε με ύβρεις, ούτε με χαρακτηρισμούς, ούτε με κατασκευάσματα και μυθεύματα σε όλο αυτό το «νέο κατασκεύασμα» αναφορικά με τα όσα γράφονται στην ιστοσελίδα το ΚΑΛΑΜΙ του γνωστού στην ομογένεια Γιώργου Λυκομήτρου, για την εμπλοκή μας ως προς την πρόσκληση του δημοφιλούς καλλιτέχνη κ. Λάκη Λαζόπουλου για εκδήλωση του θεσσαλικού συλλόγου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ». Τα γεγονότα έχουν ως εξής.
1. Τον Ιούνιο του 2009 ζήτησε τηλεφωνικώς από τον διευθύνοντα την εταιρία, δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεαφνόπουλο και επανειλημμένα ο κ. Απόστολος Σκοτίδας(μέλος του ΔΣ του συλλόγου) να αναλάβουμε την διαπραγμάτευση να προσκληθεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης κ.Λάκης Λαζόπουλος στην 105η χοροεσπερίδα του συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ. Ο κ. Σκοτίδας πρόσφερε ως αμοιβή στην εταιρία το ποσό των 3000$ και χωρίς παζάρια η άλλες συζητήσεις κλείσαμε την συμφωνία συνεργασίας μας.

2. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τον Ιούνιο μέχρι και τέλη Ιαναουαρίου –και προς τούτο επικαλούμαι την μαρτυρία πια όχι του κ. Σκοτίδα αλλά του γραφείου του κ. Λαζόπουλου με το οποίο .........

 

 


είχα αγαστή και φιλοκότατη συνεργασία, έκανα ότι χρειάζεται επαγγελματικά και η πρόσκληση διευθετήθηκε άμεσα με ενέργειες μας, κάτι που αναγνωρίστηκε αμφότερα(τουλάχιστον από το γραφείο του κ. Λαζόπουλου). Ο σύλλογος ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ με εξουσιοδότησε γραπτώς με επιστολή του προς τον κ. Λαζόπουλο. ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.

3. Στις 7 Οκτωβρίου 2009, και ενώ είχαν προηγηθεί μια σειρά επικοινωνιών, οριστικοποιείται συνάντηση μου με τον καλλιτέχνη στο γραφείο του στο Κολωνάκι. Συζητάμε επί μακρού και καταλήγουμε στην αποδοχή της πρόσκλησης εκ μέρους καίτοι ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω πίεσε αρκετά το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις του προκειμένου να αποδεχθεί. Συζητήθηκε επίσης και το ενδεχόμενο διοργάνωσης μιας εκπομπής του δημοφιλούς καλλιτέχνη από ΝΥ Live. Την ίδια ημέρα μόλις καταλήξαμε έγινε άμεσα επικοινωνία με τον κ. Απόστολο Σκοτίδα με τον οποίο μίλησα, τον ενημέρωσα για την θετική έκβαση της συζήτησης και εν συνεχεία του μίλησε και ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Φτιάξαμε την επιστολή προς τον σύλλογο ΑΣΚΛΠΗΠΙΟ και την αποστείλαμε ηλεκτρονικά και με fax. Το πρωτότυπο της επιστολής το παραδόθηκε προσωπικά στον κ. Σκοτίδα τέλη Οκτωβρίου (09) . ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ.

4. Έκτοτε, δεν υπήρξε κανενός άλλου είδους εμπλοκή, είτε με τον σύλλογο, είτε με άλλα ζητήματα που αφορούν στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης. Μάλιστα ενώ μας ζητήθηκε να είμαστε χορηγοί επικοινωνίας δικαιωματικά έτσι και αλλιώς αρνηθήκαμε επειδή ακριβώς με κανένα τρόπο δεν θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του καλλιτέχνη ή την όποια δική μας εμπλοκή για την πρόσκληση του σε αυτή την εκδήλωση. Προς επίρρωση τούτου επισυνάπτω και το σχετικό flyer που είχε προετοιμαστεί και κυκλοφορούσε ήδη. Είχαμε εκφράσει μια μικρή επιφύλαξη για το αν θα κρατούσαμε μια σελίδα στο σχετικό λεύκωμα. Πέραν τούτου ουδέν! Παράλληλα με τον κ. Λαζόπουλο μελετούσαμε το ενδεχόμενο κάποιας έκτακτης εκπομπής από την ΝΥ για την ομογένεια και για το λόγο αυτό είχαμε συνεργασία και επικοινωνία. Αποφασίσαμε από κοινού ότι αυτή την περίοδο λόγω τεχνικών ζητημάτων δεν θα μπορούσε να γίνει η εκπομπή και αφήσαμε το εγχείρημα για ευθύτερο χρόνο. Παράλληλα με τον σύλλογο είχα σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με τον κ. Σκοτίδα ενίοτε και με τον πρόεδρο κ. Θέμη Δαούλα.

5. Στις 22 Ιανουαρίου 2010 ενημερώνομαι τηλεφωνικώς από την στενή συνεργάτιδα του κ. Λαζόπουλου, Κατερίνα Κωσταράκου, με την οποία ούτως ή άλλως είχα στενή συνεργασία και επικοινωνία, ότι πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία της εκδήλωσης από 10 Απριλίου λόγω κολλήματος και υποχρεώσεων του καλλιτέχνη κυρίως προς τον σταθμό. Ψάξαμε μαζί μια ημερομηνία που βοηθούσε να ανταποκριθεί τον κ. Λαζόπουλο στην πρόκληση, ο οποίος είχε και έχει βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα, βρήκαμε την 27η Μαρτίου. Επικοινώνησα αμέσως με τον κ. Σκοτίδα τον ενημέρωσα και μου είπε θα ενημερώσει τον πρόεδρο κ. Δαούλα. Έτσι και έγινε. Την ίδια ημέρα είχαμε επικοινωνία και με τον πρόεδρο κ.Θέμη Δαούλα του συστήσαμε να αφήσει το πρόγραμμα ως είχε ρυθμιστεί και ότι η εκδήλωση θα είχε το ίδιο επιτυχία. Αρνήθηκε και ζήτησε να αναλάβει ο ίδιος τη διαπραγμάτευση με τον δημοφιλή καλλιτέχνη με το επιχείρημα ότι ήδη πουλήσει πάνω από 100 εισιτήρια!

6. Πράγματι στις 27 Ιανουαρίου από το γραφείο του κ. Λάκη Λαζόπουλου αποστέλλεται επιστολή για την αλλαγή της ημερομηνίας από 10 Απριλίου σε 27 Μαρτίου. ΕΔΩ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ το διήμερο που ακολούθησε υπήρξε πίεση προς τον καλλιτέχνη εμείς όμως δεν είχαμε ουδεμία εμπλοκή. Εμμέναμε στις θέσεις που είχαμε εκφράσει, να μην ασκούνται πιέσεις, καίτοι η συνεργασία μας είχε ολοκληρωθεί από την στιγμή που έγινε η αποδοχή της πρόσκλησης εκ μέρους του καλλιτέχνη.

7. Προσωπικά θεωρούμε ότι από εκείνη την χρονική στιγμή, λόγω της αλλαγής ημερομηνίας και των αντιλήψεων που έχει ο κ. Δαούλας για τα εισιτήρια που πούλησε… άρχισε το εκ του μη όντως «πρόβλημα»… Μιλήσαμε μαζί του εκτενώς και του συστήσαμε ψυχραιμία και νηφαλιότητα, και εν πάση περιπτώσει τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο τιμώμενος προσκεκλημένος, έτσι και αλλιώς κατά παραχώρηση αποδέχτηκε ο κ. Λαζόπουλος την πρόσκληση, επομένως το ζήτημα είναι γίνει η εκδήλωση με επιτυχία, και όχι το πόσα εισιτήρια πούλησε ο κ. Δαούλας. Εξ άλλου η ομογένεια, είτε Απρίλιο γίνει η εκδήλωση, είτε μια άλλη ημερομηνία, την ίδια θετική αποδοχή θα έχει προς το πρόσωπο του καλλιτέχνη. Ο κ. Δαούλας όμως επέμενε ότι δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία γιατί έχει πουλήσει πάνω από 100 εισιτήρια! Του συνέστησα να μην εκφράζεται έτσι γιατί η αξία και την σημασία της εκδήλωσης, δεν είναι τα εισιτήρια που κάνουν την εκδήλωση αλλά η αξία και η προσφορά του καλλιτέχνη στο ευρύτερο κοινωνικό γίγνεσθαι. Του ζήτησα να μην παρέμβει και να αφήσει τον καλλιτέχνη να αποφασίσει εκείνος χωρίς πιέσεις, εξ άλλου δεν ήταν δική του απόφαση η αλλαγή ημερομηνίας αλλά προέκυψε από το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις του προς τον σταθμό. Εκείνος(ο κ.Δαούλας), είχε διαφορετική γνώμη. Και έκανε αυτό που νόμιζε καλύτερο για τον σύλλογο και τα εισιτήρια που είχε εν τω μεταξύ πουλήσει. Εξ όσων πληροφορήθηκα τελικά επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη και με την συνεργάτιδα του κ. Κατερίνα Κωσταράκου. Δεν θα σταθώ στις λεπτομέρειες των όσων ζήτησε από το γραφείο του καλλιτέχνη. Άλλωστε η απάντηση επιστολή από το γραφείο του καλλιτέχνη προς τον σύλλογο είναι εύγλωττη… και με καλύπτει πλήρως και αν μη τι άλλο δεν εκθέτει εμένα... Τα δε ερωτηματικά που απευθύνει προς τον σύλλογο είναι εύγλωττα… ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗΣ 29ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010.

8. Εκ τότε, παρόλο που γνώριζα τα τεκταινόμενα και διαμειβόμενα μεταξύ του γραφείου του δημοφιλούς καλλιτέχνη και του προέδρου κ. Δαούλα, ο οποίος ανέλαβε μόνος του την όλη επαναδιαπραγμάτευση της ημερομηνίας της εκδήλωσης, ουδέποτε επικοινώνησα μαζί του για κανένα λόγο παρόλο που γνώριζα… Μίλησα μαζί του, πάλι για πρώτη φορά μετά την τελευταία έντονη συνομιλία μας στα τέλη Ιανουαρίου, την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου το απόγευμα, όταν πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του κ. Λυκομήτρου-γνωστού στην Ομογένεια για τις καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του για σωρεία ποινικών πράξεων(συνωμοσία για πλαστή διαθήκη, διακεκριμένη κλοπή κτλ το 1993) και του ζήτησα να αποκαταστήσει την αλήθεια. Δεν ρώτησα ποιος ; ή ποιοι ευθύνονται εκ μέρους του συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ για αυτό τον διασυρμό μου… αυτό είναι κάτι που θα το βρει η δικαιοσύνη στην οποία θα καταφύγω, αν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια άμεσα και χωρίς καθυστέρηση εκ μέρους του συλλόγου. Όλα τα άλλα που άκουσα για το αν και κατά πόσο γνώριζα τον καλλιτέχνη, ή άλλα σχόλια που εν τω μεταξύ άκουσα και είδα γραμμένα, φρονώ ότι είναι εκ του πονηρού και εκ δόλου και κυρίως μάλλον δεν αφορούν την όλη υπόθεση και πάνω από όλα δεν έχουν σχέση με την έκβαση της οργάνωσης της εκδήλωσης. Εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωση για την οποία συνεργάστηκα μέχρι σήμερα σε ότι ζητούσε ο κ. Σκοτίδας από τον Ιούνιο (09) μέχρι σήμερα χωρίς να απαιτήσω σε επαγγελματικό επίπεδο τίποτε περισσότερο .

9. Έτσι έχουν τα πράγματα τα οποία παρατίθενται παραπάνω με στοιχεία και αποδείξεις. Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας… Όσο για τα «σκάνδαλα» που "ανακαλύπτει" ο κ. Λυκομήτρος και ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του μάλλον εδώ δε χρειάζονται απαντήσεις… ή σχόλια για το ποιος είναι ο στόχος και τι επιχειρεί για ακόμα μια φορά… Το ερώτημα είναι τώρα πια πώς θα αντιδράσει, ο ίδιος ο καλλιτέχνης ο οποίος γίνεται «στόχος… ειρωνικών σχολίων» από τον κ. Λυκομήτρο, προκειμένου να χτυπηθεί η εκδήλωση και κυρίως η νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα της εταιρίας μας, επιστρατεύονται μέθοδοι και τακτικές που θα θέλαμε να πιστεύουμε δεν εκφράζουν το σύνολο της Ομογένειας.

10. Ωστόσο μετά από όλο αυτό το συνονθύλευμα, διαστρέβλωσης των γεγονότων και κάποιων έστω ελάχιστων στοιχείων, που αναγράφονται στο έτσι και αλλιώς χωρίς καμία αξία η εγκυρότητα site του κ. Λυκομήτρου, ανάμεικτα με δυσφημιστικά σχόλια, το εύγλωττο ερώτημα είναι ποιος και με ποια σκοπιμότητα; από τον σύλλογο(;) «πληροφόρησε» με τέτοιες λεπτομέρειες τον κ. Λυκομήτρο ή ποιες(;) «πηγές» προσκείμενης πληροφόρησης του (τα αυθαίρετα συμπεράσματα περί σκανδάλου ανήκουν στον κ. Λυκομήτρο που έτσι και αλλιώς και ουδείς ασχολείται σοβαρά μαζί του)…

11. Εν τέλει όμως αναρωτιέται κανείς, αν αξίζει το κόπο να ασχολείται κάποιος σοβαρά πια με το όλο ζήτημα, όταν ιστορικοί σύλλογοι όπως ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ με 105 έτη ζωής, επιτρέπει σε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου να δυσφημίζουν αφενός, τον σύλλογο τον οποίο υποτιμά με τα σχόλια του ο «κύριος» αυτός, και αφετέρου να προσβάλει έτσι με αυτόν τον τρόπο ένα καταξιωμένο καλλιτέχνη, όπως ο κ. Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος παρά το βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα του προσπαθεί, να βρει ημερομηνία επίσκεψης του για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα 105 χρόνια του συλλόγου προς τιμή του καλλιτέχνη. Όσο για τα σχόλια για το πρόσωπο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου ουδέν σχόλιο…

12. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι μέλη του συλλόγου ή άλλα άτομα της ομογένειας που έχουν σχέση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με τον σύλλογο ή έστω αντιπαράθεση διασυλλογική με τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ δεν θα έφταναν σε αυτό το επίπεδο προκειμένου να διαλυθεί η εκδήλωση του αντίπαλου συλλόγου, να «τροφοδοτήσουν» με ένα ακόμα ψευδές –έστω και εις βάρος μας- θέμα τον γνωστό σε όλους στην ομογένεια όχι μόνο για τον ρόλο του αλλά κυρίως για τις βαρύτατες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του(για διακεκριμένη κλοπή και συνομωσία το 1993 και σωρεία άλλων αξιόποινων πράξεων ) Γιώργο Λυκομήτρο. Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ
13. Τέλος, με την απρόσμενη τροπή που έλαβαν τα πράγματα, ζητούμε και παρακαλούμε τον δημοφιλή καλλιτέχνη για την κατανόηση του, διότι το όνομα του ενεπλάκη, χωρίς δική μας ευθύνη, σε μια αντιπαράθεση που κρατά χρόνια και για την οποία ήδη έχει επιληφθεί η ελληνική δικαιοσύνη στην οποία έχουμε προσφύγει, με στόχο να αποτραπεί η προγραμματισμένη έλευση και συμμετοχή του στην εκδήλωση που ετοιμάζει ο σύλλογος ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ με πολύ κόπο, μεράκι και(αρκετά έξοδα) εδώ και μήνες έχοντας παράλληλα, την θερμή υποστήριξη σύσσωμης της ομογένειας και της Ελληνικής Κοινότητας των ΗΠΑ. Ελληνική Κοινότητα και ομογένεια η οποία τον αναμένει για να περάσει λίγες γόνιμα πνευματικά στιγμές μαζί του και να αντλήσει δύναμη από το αριστοφανικό καυστικό και πάντα επίκαιρο λόγο του. Λόγος που στέκεται καθάριος σε μια περίοδο όπου όλα, αξίες ήθη, έθιμα, θεσμοί και πολιτικοί, παραδόσεις, και άλλα ιδανικά χάνονται και αλλοιώνονται, πολύ περισσότερο στην Ελληνική ομογένεια που για 200 χρόνια τώρα διαβιεί και προοδεύει στις ΗΠΑ. Απευθύνουμε και εμείς θερμή δημόσια έκκληση προς τον καλλιτέχνη, να αγνοήσει τις αδόκιμες και υποβολιμαίες επιθέσεις (από ) που προέρχονται από κάποιον(τον κ. Λυκομήτρο καταδικασμένο όχι μόνο από την αμερικάνικη δικαιοσύνη αλλά και στην συνείδηση της ομογένειας) και στον οποίο ουδείς την Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ υπολογίζει τον διαβεβαιώνουμε ότι έτσι και αλλιώς και δεν εκφράζουν απολύτως κανέναν. Προσωπικότητες όπως ο Λάκης Λαζόπουλος αποτελούν πνευματική όαση σε καιρούς ανομβρίας και βαθιάς κρίσης αξιών και θεσμών, δύναμη για κάθε έλληνα όπου και αν βρίσκεται. Τον διαβεβαιώνουμε ότι η Ελληνική Κοινότητα και η Ομογένεια των ΗΠΑ στο σύνολο της αποτελεί ένα μεγάλο ηθικό, πολιτικό και οικονομικό ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο για την γενέτειρα, που ουδείς όμως εκ μέρους της επίσημης και συντεταγμένης πολιτείας έχει αποτιμήσει ώστε να κεφαλαιοποιήσει το έμψυχο δυναμικό του. Η παρουσία του εδώ, όποτε και αν αυτό σταθεί εφικτό, θα έχει την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή εκ μέρους της ομογένειας, η οποία πλέον τον προσκαλεί και τον καλεί όχι μόνο διότι έχει την τυπική πρόσκληση εκ μέρους των συμπατριωτών του, αλλά και διότι θέλει από κοντά να του σφίξει το χέρι και να αντλήσει δύναμη από το λόγο την ψυχική, ηθική και κυρίως πνευματική καλλιέργεια και αστείρευτη νοητική οξυδέρκεια του.

Εκ του γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων
Editor-in-chef@greekamericannewsagency.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr