«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 5

Δημόσια διαβούλευση για τη Μενεγάκη! Πες τα, Μίκη!

LIFO : TALK OF THE TOWN

Δημόσια διαβούλευση για τη Μενεγάκη! Πες τα, Μίκη!

ΑΠΟ ΤΟΝ PITSIRIKO

Μεγέθυνση Εικόνας

Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχεται η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, αφού, μετά από τα αρνητικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για την ελληνική οικονομία, ακολούθησε ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Η ανακοίνωση του χωρισμού έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, για να μην προκληθεί πανικός στα ξένα χρηματιστήρια και ανέβουν κι άλλο τα spread των ελληνικών ομολόγων. Η κυβέρνηση αρνείται να δεχτεί το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη, επειδή δεν έγινε πρώτα δημόσια διαβούλευση. Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η κυρία Μενεγάκη, πριν...... αποφασίσει να χωρίσει, το συζήτησε μόνο με την Τζένη Μπαλατσινού και τη Δέσποινα Βανδή, ενώ θα έπρεπε να γράψει πως σκέφτεται να πάρει διαζύγιο στον δικτυακό τόπο opengov.gr, ώστε να μπορέσουν και οι πολίτες να καταθέσουν τις απόψεις τους. Η ανακοίνωση του χωρισμού αυτού του τόσο ταιριαστού ζευγαριού έχει προβληματίσει πολύ τους Έλληνες, οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως τους λόγους που οδήγησαν την κυρία Μενεγάκη και τον κ. Λάτσιο στο διαζύγιο, ενώ, περιέργως, κανείς δεν έχει αναρωτηθεί ακόμα ποιοι ήταν οι λόγοι που τους έκαναν να παντρευτούν. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το ζευγάρι αποφάσισε να μοιράσει την κοινή του περιουσία. Τα περιουσιακά στοιχεία, με τα οποία παρουσιάζεται πρόβλημα, είναι τα παιδιά· έχουν τρία παιδιά και, μοιραία, κάποιος από τους δυο θα βρεθεί ριγμένος στη μοιρασιά, αφού θα πάρει μόνο ένα. Ο κ. Λάτσιος πρότεινε στην κυρία Μενεγάκη να κάνουν ένα παιδί ακόμα πριν να χωρίσουν -ώστε να έχει ο καθένας από δυο-, αλλά αυτή έχει κουραστεί από τους εμετούς και τις ζαλάδες της εγκυμοσύνης και του αντιπρότεινε να αγοράσουν ένα ορφανό· μετά από το σεισμό στην Αϊτή, βρίσκεις ορφανά σε πολύ καλές τιμές. Το ζευγάρι, στην επίσημη ανακοίνωσή του, προβάλλει την αγάπη του για τα παιδιά του και ουσιαστικά ζητάει από τους τηλεδημοσιογράφους να σεβαστούν τα παιδιά· ξέρουν πως αυτούς δεν τους σέβεται κανείς, οπότε έβαλαν τα παιδιά τους μπροστά, μπας και καταφέρουν να τη σκαπουλάρουν. Στο θέμα έκανε παρέμβαση ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος έστειλε ανοιχτή επιστολή στη Χριστίνα Λαμπίρη και καταγγέλλει πως πίσω από τον χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου κρύβονται οι Εβραίοι, οι Αμερικανοί και η Ιερά Συμμαχία, που θέλουν να διαλύσουν το θεσμό της ελληνικής οικογένειας, ώστε να καταστρέψουν την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις μας και, τελικά, την εθνική μας ακεραιότητα.

    Ο κ. Θεοδωράκης απευθύνει δραματική έκκληση στο ζευγάρι να μη χωρίσει, ενώ κλείνει την επιστολή με τη φράση «Πίστευα πως ο εμφύλιος ήταν η πιο τραυματική εμπειρία που έζησα. Τώρα, στη δύση του βίου μου, καταλαβαίνω πως ένα διαζύγιο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη μπορεί να αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα για τον Ελληνισμό. Εν τούτω νίκα!».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr