«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 2

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Του Γιώργου Θ. Δημητρόπουλου

Αξιότιμε Κύριε Διοικητά,

Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας πέρα από τις προσδοκίες τους για αξιοκρατία , αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού του κορμού της τράπεζας και δικαιοσύνη στα συσσωρευμένα εργασιακά και ασφαλιστικά τους προβλήματα, προσβλέπουν στη νέα Διοίκηση για την αποκατάσταση της άρρηκτης σχέσης της Ε.Τ.Ε. με τη κοινωνία, μία σχέση πού διαταράχτηκε έντονα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δυστυχώς τα χρόνια αυτά καταβλήθηκε έντονη προσπάθεια από ξενόφερτα στελέχη (ξένα με τη κουλτούρα της τράπεζας) που λειτούργησαν μέσα στη Τράπεζα ως στρατός κατοχής, ώστε να .......
αποκαθηλώσουν, στα μάτια του κόσμου, την τράπεζα που στήριζε ανέκαθεν το κράτος και να την αποκόψουν από τη κοινωνία…

Και όχι μόνο σε ότι αφορά τη πιστωτική πολιτική της Τράπεζας αλλά και στην εικόνα της προς τα έξω:

  • Ασύλληπτα ποσά δαπανήθηκαν για την εσωτερική και εξωτερική μετάλλαξη των καταστημάτων με το αποτέλεσμα πέρα από τις λειτουργικές αδυναμίες που προξένησε, να προκαλεί την αισθητική εργαζομένων και συναλλασσόμενων.
  • Κατακρεουργήθηκε βάναυσα ο ιστορικός τίτλος της Τράπεζας αφού αφαιρέθηκε από το λογότυπο και όχι μόνο η λέξη ‘της Ελλάδος’ που προσδιόριζε την εθνικότητά της παρά το γεγονός ότι ήδη το μετοχικό ποσοστό του κράτους έχει μειωθεί δραματικά.
  • Αποκαθηλώθηκε από τα καταστήματα-με εντολή της εταιρίας που εφοδιάζει τις μονάδες με διαφημιστικό υλικό ,επικαλούμενη εντολή της Διοίκησης(;)-το πορτρέτο του ιδρυτή της Τράπεζας Γεωργίου Σταύρου (σήμα κατατεθέν της τράπεζας από της ίδρυσής της) και βρίσκεται στη καλύτερη περίπτωση σε αποθήκες αχρήστων υλικών. Ειδικά η ενέργεια αυτή αποτελεί ύβρη στη μνήμη του ιδρυτή της Ε.Τ.Ε. και προκαλεί οργή σε εργαζόμενους και συνταξιούχους που βλέπουν να αποξηλώνονται τα ιστορικά σύμβολα και να απαξιώνεται η ίδια η ιστορία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Και για να αποδίδουμε όμως και ‘τα του καίσαρος τω καίσαρει’ ευθύνη γι’ αυτό φέρουν και οι συνάδελφοι μας διευθυντές των μονάδων που δεν αντιδρούν σε εντολές που θίγουν την Τράπεζα και τους εργαζόμενους σε αυτή, στο βωμό της διατήρησης της καρέκλας τους.
  • Κύριε Διοικητά,

    Οι εργαζόμενοι, που αποτελούν τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της Εθνικής Τράπεζας και οι συνταξιούχοι της, που συνέβαλλαν στην ανάπτυξή της, θέλουν να πιστεύουν ότι η νέα Διοίκηση θα αποκαταστήσει την εικόνα και το κύρος της Τράπεζας στην ελληνική κοινωνία.

    Για μια Τράπεζα πραγματικά Εθνική στην υπηρεσία του λαού και της πατρίδας.

    Με τιμή,

    Γιώργος Θ. Δημητρόπουλος

    Συνταξιούχος Ε.Τ.Ε.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr