«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

Άστατος καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας


Βροχερή θα είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς αλλά την Καθαρή Δευτέρα ο καιρός θα παρουσιάσει γρήγορα βελτίωση. Κατά τα άλλα η θερμοκρασία το τριήμερο θα κυμανθεί σε καλά για την εποχή επίπεδα.
Πιο αναλυτικά το Σάββατο στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο αρχικά προβλέπονται τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά αλλά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις....
.
βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά αλλά από τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει τοπική συννεφιά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές στη Θεσσαλία τις μεσημεριανές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ στρεφόμενοι από τις μεσημεριανές ώρες σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στην περιοχή των Κυθήρων θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 6 με 7 και πρόσκαιρα μέχρι 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 9 με 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 13 με 14 και στο Αιγαίο τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.
Η Κυριακή θα ξημερώσει με αυξημένη συννεφιά σε όλη τη χώρα και περιμένουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο που γρήγορα θα επεκταθούν και στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη δυτική Μακεδονία και τη Στερεά Ελλάδα. Από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Μακεδονία, τη Θράκη καθώς και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες και τις Κυκλάδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα. Παράλληλα θα έχουμε χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας που από τις μεσημεριανές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα είναι έντονες ενώ θα χιονίσει και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Συνεπώς η παρέλαση του Καρνάβαλου θα γίνει με βροχερό καιρό σχεδόν σε όλη τη χώρα και μόνο στην Κρήτη οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες με αυξημένη μόνο συννεφιά και μια μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς και τοπικού χαρακτήρα βροχές. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί αρχικά 4 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι γρήγορα στα 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 8 μποφόρ. Στην περιοχή των Κυθήρων θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι αρχικά 4 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι γρήγορα στα 5 με 6 και αργότερα τοπικά στα 7 και στα νοτιοανατολικά πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά και νότια τους 13 με 14, στην περιοχή του Αιγαίου τους 15 με 16 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Την Καθαρή Δευτέρα περιμένουμε αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά θα είναι κατά τόπους έντονες καθώς και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Μέχρι το μεσημέρι όμως τα φαινόμενα θα έχουν περιοριστεί στη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο αλλά και εκεί από τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται τοπική συννεφιά αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στην περιοχή των Κυθήρων θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά και από τα βόρεια σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
thema online

Απο  το   :  ......... ksipnistere ....!..!..!___Ο σιωπών δοκεί συναινείν

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr