«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 8

Κάποιοι προκαλούν.... θα υπάρξει απάντηση;

Παρ' ότι δεν μπορεί να είναι το κύριο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας σήμερα, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο. Κι αυτό γιατί μπορεί να δημιουργήσει πλείστα όσα, και ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της σύμπνοιας και της συνεργασίας (ζητούμενο) στρωμάτων και κλάδων εργαζομένων. Γιατί στην κρίση (και όχι μόνο) συνεισφέρουμε όλοι στο μέτρο των δυνάμεών μας, και δεν προσπαθούμε να φορτώσουμε τα περισσότερα βάρη στο πιο λιπόσαρκο γαϊδούρι.
Και με δεδομένη αυτήν την προϋπόθεση η κυβέρνηση θα πρέπει να .....

 

  φροντίσει πρώτα να συλλάβει την φοροδιαφυγή, την φοροαπαλλαγή και φυσικά να καλέσει να συνεισφέρουν και όσοι έχουν εξασφαλισμένη εργασία ( έναντι της επισφάλειας του ιδιωτικού τομέα) και μάλιστα ανάλογα με τις αποδοχές τους και όχι με τον κλάδο στον οποίο εργάζονται.
Γράφαμε σε... άλλη ανάρτησή μας (http://activistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3731:2010-02-05-08-52-23&catid=72:-bloggers-&Itemid=102)[Γιατί να απεργήσει η ΑΔΕΔΥ;] για κάποιες κατηγορίες ευνοούμενων δημόσιων υπαλλήλων που κήρυξαν πόλεμο στην κυβέρνηση, αντιδρώντας στις προθέσεις της, για περικοπή των προκλητικών και παράλογων επιδομάτων και αύξηση της φορολόγησης των υψηλών εισοδημάτων.
Είναι αυτονόητο πως όποιος κλάδος θίγεται είναι επόμενο να αντιδράσει προσπαθώντας να διασφαλίσει τα κεκτημένα του. Έτσι είναι αναμενόμενες και οι απεργίες, ακόμη και από τα ρετιρέ.
Αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τον τρόπο και τα επιχειρήματα που προβάλλονται, προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους.
Απειλούν οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί ότι δεν θα κάνουν σωστά την δουλιά τους, προκειμένου να εκβιάσουν την κυβέρνηση. Και μάλιστα στην δεδομένη χρονική στιγμή που υπάρχει αναγκαιότητα για άμεση αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος της συγκέντρωσης εσόδων για το κράτος, ώστε να μειωθεί η περαιτέρω ανάγκη μεγαλύτερου εξωτερικού δανεισμού.
Σήμερα το πρωί δε, ακούσαμε έναν "περίεργο τύπο", μάλλον υποπρόξενο στο Βανκούβερ, ο οποίος με περίσσιο θράσος δήλωσε, εκφράζοντας τους διπλωμάτες της χώρας ότι: "Δεν θα κάνουμε απεργία, γιατί έτσι θα διευκολύνουμε την κυβέρνηση, που σκοπό έχει να διαλύσει το διπλωματικό σώμα. Αλλά αυτό που θα κάνουμε πλέον είναι να δημοσιοποιούμε ότι πληροφορίες κατέχουμε αναφορικά με την εξωτερική πολιτική". Αυτό δηλ. που χαρακτηρίζει έναν διπλωμάτη - δηλ. η μυστικότητα - καταργείται. Γιατί; Για να εκβιάσουν ώστε να μην τους περικόψουν από τον μισθό τους τα δεκάδες χιλιάρικα των επιδομάτων, με τα οποία των τάισαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Έτσι το επόμενο που περιμένουμε με ενδιαφέρον είναι να δούμε στα πρωινάδικα μετά τα ζώδια, και τις αποκαλύψεις του διπλωμάτη (εεε, πρέπει κι αυτοί να βρουν τρόπους να ενισχύσουν τα πενιχρά εισοδήματά τους)
ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα υπάρξει απάντηση - αντιμετώπιση τέτοιων εκβιαστικών και προκλητικών συμπεριφορών;

Απο το : apneagr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr