«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21

Ακούστε τον Σοφιανοπουλο! 70 βαρέλια πετρέλαιο ημερησίως έβγαζε για πλάκα και με αυτά κινούσε τα οχήματα της ΧΡΩΠΕΙ άνευ διύλισης!!!....

Το δικό μας σχόλιο : Επειδή παρακολουθήσαμε την εν λόγω εκπομπή ,μπορούμε να πούμε οτι ο  Βελόπουλος περίμενε να του δώσει το λόγο ο οικοδεσπότης και όταν τον είχε προς το τέλος της λόγω ελάχιστου εναπομείναντος χρόνου σε συμφωνία  με τον   κ. Χαρδαβέλα   δεσμεύτηκαν   οτι   θα     ακολουθήσουν   και   άλλες    οπότε  θα  αναπτύξουν περισσότερο    το     θέμα     “ΠΕΤΡΕΛΑΙΑτηςΕΛΛΑΔΟΣ”.Αναμένουμε εναγωνίως.Το  βιβλιο  του  κ.Διακογιάννη που αναφέρει ο κ.Σοφιανόπουλος  “ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”το έχουμε διαβάσει και κάποια στιγμή θα μεταφέρουμε αποσπάσματα εδω.   Ο εν λόγω συγγραφεύς έχει αποδειχθεί “προφήτης”.Δεν του δόθηκε η  δέουσα  προσοχή όμως  τότε.  Ενδεχομένως “δρυός πεσούσης,πας ανήρ ξυλεύεται”.    Οι  γνωρίζοντες κατανοούν.

Αντιγράφουμε απο  εδώ .

..... Για τέτοιο πετρέλαιο μιλάμε!

Και ενώ έγιναν όλα αυτά εις βάρος του Σοφιανοπουλου όπως θα ακούσετε στα βίντεο, ο απατεώνας εψιλονιστης και κυπατζης Βελοπουλος ενώ γνωρίζει, έχει μουγκαθεί τελείως τελευταία σε εκπομπές με το ίδιο θέμα που παρουσίασε ο Χαρδαβέλλας. Αυτή η σιωπή του όμως έχει και εξήγηση! Προσπαθούσε από τότε να εγκλωβίσει αγνούς Έλληνες πατριώτες μέσω των εκπομπών του ώστε μετέπειτα να τους περάσει στο δήθεν πατριωτικό αλλά στην πραγματικότητα προβοκατόρικο ναζιστικό χριστιανοδωδεκαθειστικό ΛΑ.Ο.Σ 666. Και επειδή ο Σοφιανοπουλος όπως θα ακούσετε στα βίντεο, λέει ότι και τον Καρατζαφερη τον κουμαντάρουν τα άνωθεν αφεντικά του (+/- ΑΟΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) και επειδή το έκανε παράπονο ότι κανένας δεν τον καλεί σε κανάλι, έσπευσαν να τον εγκλωβίσουν με μια ψωρο – εκπομπή ελάχιστης παρουσίασης στο τηλεαστυ και στο ΛΑ.Ο.Σ. και να του κλείσουν με αυτό τον τρόπο το στόμα… Έτσι ελεεινέ τουρκαλβανε προβοκάτορα Καρατζαφερη;; Γιατι Βελόπουλε ενω κραζεις Τραγκα και Κουρη, δεν κράζεις επισης και τον Καρατζαφέρη που ηταν παρον ως 4ο Ατομο μαζι με τον Σοφιανοπουλο στην εξορυξη (βλ.ΦΩΤΟ); Έτσι ψευτοπατριώτη κυπατζή Βελοπουλε που πήγες να γίνεις μάγκας με κείμενα της Ο.Ε.Α. παρουσίαζοντας τα τάχα ως «κείμενα που μου στέλνουν οι «εψιλον»;;;» Τώρα να δεις τι μάγκας θα γίνεις!

Αναπτύξτε ολο το άρθρο για να δείτε και τα υπόλοιπα video.Ειδικά το τελευταίο για να είμαστε και δίκαιοι!

Και για να είμαστε και δίκαιοι προσωπικά στόν κ.Βελόπουλο και όχι στον Καρατζαφύρερ του παρακολουθήστε και μια ομιλία του στη προηγούμενη βουλή.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr