«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 5

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 3μ.μ. Στην πλατεια Κολοκοτρωνη και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών

         !!!!!   UPDATE  !!!!!


ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
Από την Οργανωτική Αρχή της αυριανής συγκέντρωσης που είχε κάλεσμα για τις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια ανακοινώνεται ότι το κάλεσμα μεταφέρεται για την ίδια ώρα στη πλατεία Κολοκοτρώνη.
Η Οργανωτική Αρχή έχει μεριμνήσει και για την ασφάλεια όλων όσων δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ-ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Greekalert
ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ :
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ,ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ* .ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ .

OXI στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος
ΟΧΙ στη συρρίκνωση των Εθνικών μας Συνόρων
ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση
Η φλόγα ξεκίνησε από το Άγιο Όρος και θα φωτίσει όλη την Ελλάδα!
Συντονιστής: Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου, Ιατρός-Χειρουργός, Διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών, Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»-«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», κιν. 6937024386

*ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια:

  1. Περίοπα, ΔΥΟ πολύ στενοί φίλοι μου θα παραστουν στην εκδήλωση, αν και... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ανεχτούν πανώ νεο-ναζιστών, κλπ.

    Το θέμα είναι τεράστιο. Διαφωνώ κι εγώ με το νομοσχέδιο ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ (παρά τις αλλαγές που έγιναν χθες) για πολλούς λόγους, όμως δεν συμμερίζομαι κάποιες ακραίες ταμπέλες και χαρακτηρισμούς.
    Π.χ. δεν ισχύει ακριβώς το "ανθέλληνες". Πολύ ελάχιστοι άνθρωποι, ανήκοντες κυρίως σε πολύ ελάχιστες κλίκες, διαπλεκόμενες με συμφέροντα, έχουν βάλει το χεράκι τους για ευνόητους λόγους (κυρίως ψήφους ξένων στο ΠΑΣΟΚ). Οσο για το "εθνομηδενιστές" θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τον ίδιο τον όρο, που είναι επιστημονικά και φιλοσοφικά αδόκιμος (τάχουμε συζητήσει εκτενώς αυτά και με τον φίλο μπλόγκερ Ακρίτα, ΠΑΡΑ τη διαφωνία μας στο θέμα νομίζω επικοινωνούμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ). ΤΙ συμβαίνει, λοιπόν, αντί του λεγόμενου "εθνομηδενισμού"? Ε, κατ' εμέ συμβαινει απλούστατα μπόλικος ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΙΣΜΟΣ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΣΜΟΣ και -ιδίως- ΜΠΟΥΡΔΟΕΙΔΗΣ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ. (ίσως χαμογελάς ήδη με τους όρους -χεχε).
    ΤΙ εννοώ με "αντεστραμμένο εθνοκεντρισμό"?
    -Εννοώ ορισμένες ΓΙΑΛΑΤΖΙ "προοδευτικές ιδέες", που υιοθετήθηκαν ΑΚΡΙΤΑ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΗΚΑΝ από διάφορους... εθνοκεντρικά σκεπτόμενους αλλά... ξενο-στραφείς διανοουμένους, με πρώτη και καλύτερη την κ. Τριανταφυλλίδου (συνεργάτιδα και της Δραγώνα). Διότι η δική τους διανόηση, αποτελεί σπασμωδική ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ του παραδοσιακού εθνικισμού (μέχρι να ναζισμού) η οποία... αντί να επιτυγχάνει ένα ΓΝΗΣΙΑ εκσυγχρονιστικό στόχο, τρέφει τη ΜΥΩΠΙΑ "από την ανάποδη". Αυτό είναι ένα ΕΓΧΩΡΙΟ φαινόμενο, διότι σε καμμία άλλη χώρα δεν έχει εμφανιστεί, με αποτέλεσμα... σε ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ δεν το βρήκε αναγκαίο να μιλήσει κανείς "κατά του εθνομηδενισμού".

    Για όλους αυτούς τους λόγους, εξήγησα ήδη ΤΙ νομίζω ότι συμβαίνει, και... κάθε αντίρρηση δεκτή φυσικά. ΠΟΙΟ το όφελος της δικής μου "αιρετικής" προσέγγισης? Μα... η ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τα ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΖΙΖΑΝΙΑ (και παρατρεχάμενους) τα οποία σε ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ κι εσένα τόσο πολύ στη γνωστή "Μάχη της Ολυμπίας" (χεχε)... όπου τους έδωσες (όπως είδα) τη... χαριστική βολή! :)


    Το τσουβάλιασμα ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ παραπλανημένων ψηφοφόρων της Αριστεράς με "προδότες" και "ανθέλληνες" ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ καλό νομίζω, για ευνόητους λόγους.

    Αν και δεν θα πάω στη συγκέντρωση, αν και ΔΕΝ προσυπογράφω το "αίτημα για δημοψήφισμα", το οποίο θεωρώ θεσμικά καταδικασμένο, θα εξηγήσω ΓΙΑΤΙ. Διότι θεωρώ σημαντικότερο να γίνει ΓΟΝΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ του νομοσχεδίου με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η στείρα άρνηση δεν οδήγησε ποτέ πουθενά. ΟΛΟΙ ξέρουμε π.χ. ότι η Χρυσή Αυγή και άλλοι έχουν λόγους να απορρίψουν ΚΑΘΕ σχετικό νομοσχέδιο, επομένως... ΠΟΙΟΣ ο λόγος να βασιστούμε στη δική τους "συμπαράσταση", και σε ΤΙ ακριβώς?

    Κατ' εμέ, όλη η ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ Ελλάδα έπρεπε να πιασει... πληκτρολόγια και να ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, σημείο-προς-σημείο, όχι μόνο σκέτες αρνήσεις.

    Ασχέτως με όλα αυτά πάντως, εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδήλωση και... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ η ακροδεξιά και οι ναζί! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλτατε omadeon ,
    Εν κατακλειδι διαβλεπω μια εφ'ολης της υλης συμφωνια αναμεταξυ μας με διαφορα μονο στην οπτικη γωνια που τα παρακολουθουμε και στην παραπερα αναλυση που τους δινουμε.Εγω τοποθετω ολα τα δεδομενα σε ενα σφαιρικο πλαισιο θεωρησης και αναλυσης.Δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασματα και πολυ περισσοτερο να "πραξω".Εκτος απο περιπτωσεις σαν αυτην που ανεφερες για την Ολυμπια,και σε αυτες δεν χρειαζεται δευτερη σκεψη για να πραξω.Ολα τα δεδομενα απτονται λιγο ή πολυ με την σφαιρα της κοινωνικοπολιτικης πραγματικοτητας που λαμβανει χωρα σημερα στην πατριδα μας.(και πολλα διακρινονται πολυ δυσκολα απο ολους μας)Στο ζητημα του αρθρου μου τωρα,κι σε μενα ειναι πολυ δυσκολο να παρευρεθω ,ειναι μεγαλη αποσταση και την Κυριακη πρεπει να βρισκομαι στην Καββαλα για οικογενειακους λογους.Προσυπογραφω το αιτημα για δημοψηφισμα αλλα δεν περιμενω και εγω πολλα πραγματα,ενα καλο μεσο πιεσης για να αλλαξουν θεωρηση και το νομοσχεδιο οι κρατουντες παντως ειναι.Η τρεχουσα εβδομαδα αυτο εδειξε κατ εμε.Αρχισε η κυβερνηση να βαζει νερο στο κρασι της σχετικα με το θεμα.Παντως ειναι καλυτερα ειτε να αποσυρθει παντελως ειτε να μπει σε γονιμο διαλογο και βελτιωση.Το κυριοτερο ομως ειναι οτι θα πρεπει σε ολες τις περιπτωσεις να γινει σωστη εφαρμογη των νομων και διαταξεων,υπο αυτη την αιρεση ακομα και χωρις το νεο νομοσχεδιο θα μπουν φραγμοι στις θελησεις των ενθεν και κειθεν.Δεν ειναι παντως το μεταναστευτικο θεμα που μπορει να τοποθετηθει σε επιπεδο ασπρου - μαυρου.Ειναι συνθετο και πολυπλοκαμο προβλημα που απαιτει λυση με ηρεμια και σωστη μελετη ολων των παραμετρων που απτονται σε αυτο.Η ιθαγενεια δεν εχει καμια σχεση με τη ...μεταναστευση.Ειτε νομιμος ειτε παρανομος ο μεταναστης ειναι και παραμενει φιλοξενουμενος στη χωρα μας.Οταν καποιος απο αυτους θεληση να παραμεινη μονιμα εδω ,τοτε και μονο τοτε μπορουν οι φορεις να εξεταζουν το αιτημά του για ιθαγενεια και πολιτογραφηση.Ειναι σαν να λεμε οτι σε φιλοξενω στο σπιτι μου και απο την πρωτη μερα σου λεω "κυττα,αν παραμεινης 1 μηνα σπιτι μου ,απο κει και μετα θα σου δωσω τα κλειδια του και το δωματιο που σε χω θα ειναι δικο σου".Για σκεψου το κι ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) omadeon, το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι το ποιος είναι "ακροδεξιός" και "ναζί". Για μένα μετρά τι μπορεί να προσφέρει στην απόσυρση του σχεδίου. Αν αρχίσουμε πάλι τα ίδια, σκοτώνουμε τον αγώνα και την προσπάθεια. Μακριά από μένα τέτοια διχαστικά "ταμπελώματα".

    2) "Ειναι σαν να λεμε οτι σε φιλοξενω στο σπιτι μου και απο την πρωτη μερα σου λεω ....."

    Η διαφορά, αγαπητέ φίλε, είναι ότι δεν φιλοξενούμε κανέναν στο σπίτι μας. Εγώ τουλάχιστον όχι. Δεν κάλεσα κανέναν και δεν έχω την παραμικρή υποχρέωση να δεχτώ κανέναν, επειδή πρέπει να ικανοποιηθούν οι "προοδευτικές" αγκυλώσεις ορισμένων, με πρώτο τον Γιωργάκη, ο οποίος δεν είναι Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε, φυσικά δεν είπα να αποκλειστεί κανένας λόγω... κοινωνικών (έστω αντι-ναζιστικών) φρονημάτων. Ομως η ΘΕΛΗΣΗ του λαού, όπως εκφράστηκε και σε ιντερνετικά γκάλοπ, είναι να πάνε όλοι στην εκδήλωση αυτή ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. Εφόσον κανείς δεν εκδηλωθεί κομματικά και κανείς δεν δώσει αφορμή για βία ή ταύτιση της εκδήλωσης με την ακροδεξιά... προσωπικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ ή... βοηθός φακίρη να ξέρω ΤΙ σκέπτεται και ΤΙ κόμμα τον εκφράζει! (το μόνο σίγουρο -χεχε).

    Θέτεις όμως "τι μπορεί να προσφέρει (η ακροδεξιά ή ο ναζισμός) στην απόσυρση του νομοσχεδίου". Ε, απολύτως ΤΙΠΟΤΑ φίλε! Το ΜΟΝΟ ίσως είναι κάποιοι αριθμοί διαδηλωτών παραπάνω, ΑΝ καθήσουν στ' αυγά τους αντί να εκδηλωθούν σαν... Χρυσά Αυγά. Γιατί τότε... θα είναι και ΠΟΛΥ απαιτητικοί. ΤΟΣΟΙ άλλοι ανήκουν σε κόμματα, μέχρι και αριστερά, και δεν θα σηκώσουν πανώ ούτε σημαίες. ΤΙ είναι δηλαδή τα χρυσά αυγά? Προνομιούχα, επειδή είναι... χρυσά?
    χεχε

    Η εθνική ενότητα για κρίσιμα θέματα χτίζεται αλλιώς, ΟΧΙ βάζοντας... ναζιστές στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Διότι (αν θες τη γνώμη μου) βρωμάνε... ναζιστίλα κι είναι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από τον χειρότερο ξένο εξτρεμιστή (γούστα είναι αυτά -χεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ,Ο ΕΦΡΑΙΜ ΑΓΟΡΑΠΟΥΛΟΥΣΕ?????ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr