«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 5

Εξωφρενικό: Αστυνομικοί θα τρώνε πρόστιμο 100 ευρώ επειδή έχουν στην στολή τους την ...ελληνική σημαία;

Εξωφρενικό: Αστυνομικοί θα τρώνε πρόστιμο 100 ευρώ επειδή έχουν στην στολή τους την ...ελληνική σημαία; : "ΝΑ ΕΝΑΣ!
Ερώτηση Βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ στον κ. Χρυσοχοΐδη
Οι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, Κ. Αϊβαλιώτης, Γ. Ανατολάκης, Α. Κολοκοτρώνης, Π. Μαρκάκης, Ο. Παπανδρέου-Παπαδάκη και Η. Πολατίδης κατέθεσαν την εξής ερώτηση προς τον κ. Χρυσοχοΐδη:
«Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ύπαρξη Ελληνικής σημαίας στις στολές των αστυνομικών έχει απαγορευθεί και το πρόστιμο είναι 100 ευρώ.
Κατόπιν τούτου
Ερωτάσθε
Ισχύει κάτι"

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. ξεκολλάτε με τα ασήμαντα.. για άλλα είν που έπρεπε να βάζουν πρόστιμα στους αστυνομικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr