«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 6

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ… (ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ 05. 02. 2010)

-Τελικά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σε στιγμές που υποτίθεται ότι η πατρίδα βουλιάζει οικονομικά, σε μια περίοδο που ο κόσμος έχει μείνει άναυδος και ψάχνεται από την εξοντωτική για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα λιτότητα που ανακοινώθηκε, παρά την αντίθεση του 90% του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση κατέθεσε χθες στη Βουλή το νομοσχέδιο που παραδίδει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες. Καμιά τσίπα, κανένα φιλότιμο από τη συμμορία που κυβερνά. Έχουν αναλάβει το συμβόλαιο δολοφονίας της Ελλάδας και του Ελληνισμού και θέλουν να το πάνε μέχρι τέλους.

-Επιδιώκουν ακριβώς να εκμεταλλευτούν ότι ο νους των πολιτών είναι στα αντιλαϊκά εισοδηματικά και φορολογικά μέτρα που ανακοινώθηκαν, για να περάσουν στα γρήγορα και χωρίς ο κόσμος να καταλάβει τί γίνεται και να αντιδράσει. Τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται, επιδιώκουν με τόση πρεμούρα να περάσουν το ανθελληνικό νομοσχέδιο. Ένας πρωθυπουργός που καθημερινά εξοντώνει τον Έλληνα με τις αποφάσεις του, έρχεται να δώσει τα πάντα στους λαθρομετανάστες. Δεν είναι δυνατό να αφήσουμε να περάσει αυτό το αίσχος. Ξεκινά ένας πόλεμος εναντίον της κυβέρνησης κατοχής που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας. Δεν καταλύεται απλώς το πολίτευμα, ώστε να μιλήσουμε απλώς για το άρθρο του Συντάγματος που επικαλείται τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Καταλύεται η ίδια η πατρίδα. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα είναι απολύτως δικαιολογημένοι και υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε απόλυτη αντίσταση εναντίον της κυβέρνησης. Σε όλα τα μέτωπα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο. Στις επόμενες δέκα μέρες θα κριθεί το αν θα….

 

υπάρχει αύριο Ελλάδα. Το αν θα υπάρχει Ελληνικό Έθνος.

-Θα είναι εγκληματικό το να μην υπάρξει παλλαϊκή αντίσταση. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να κιοτέψει. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αδιαφορήσει. Γιατί, αν το κάνει, όσα συμβούν στο μέλλον θα τον κάνουν να καταλάβει την ευθύνη του. Αν δεν αντιδράσει με κάθε τρόπο τώρα, θα καταλάβει το λάθος του όταν αυτοί οι λαθρομετανάστες θα βιάσουν την κόρη του ή την αδερφή του. Όταν θα δολοφονήσουν τους ηλικιωμένους γονείς του. Όταν θα δολοφονήσουν λόχους ολόκληρους Ελλήνων στρατιωτών, έχοντας καταταγεί στο στρατό και έχοντας όπλα. Όταν θα κακομεταχειρίζονται τους Έλληνες, έχοντας καταταγεί στην Αστυνομία. Όταν θα γίνουν πλειοψηφία στον τόπο μας και θα μας υποχρεώσουν να συμμορφωθούμε εμείς με τα βάρβαρα έθιμά τους. Όταν σε πρώτη φάση με την ψήφο τους θα καθορίζουν το ποιος θα κυβερνά τον τόπο μας και σε δεύτερη φάση θα κυβερνούν αυτοί.

-Μας ρωτούν πολλοί πώς είδαμε την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για το λαθρονομοσχέδιο. Καταρχήν είναι θετικό ότι μίλησε. Επιτέλους. Κατά δεύτερον, φυσικά θα θέλαμε η τοποθέτησή της να μοιάζει με τις τοποθετήσεις των Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης, Καλαβρύτων, Πειραιώς και Κονίτσης. Αυτό δεν συμβαίνει. Μοιάζει πάντως να είναι ένα χλιαρό ΟΧΙ στο νομοσχέδιο. Κι αυτό γιατί τονίζει ότι α) άλλο μεταναστευτική πολιτική και άλλο ιθαγένεια (άρα δεν χρειάζεται η απόδοση ιθαγένειας για να ζει εδώ ένας μετανάστης), β) τον κίνδυνο που υπάρχει για τις εθνικά ευαίσθητες, παραμεθόριες περιοχές της πατρίδας μας, γ) το γεγονός των κοινωνικών συνεπειών για το λαό μας και δ) καλύπτει τους Μητροπολίτες που τοποθετήθηκαν σθεναρά και δημοσίως. Θα μπορούσαμε να πούμε “πάλι καλά…”. Γιατί με νενέκο αρχιεπίσκοπο, προσδεδεμένο στο άρμα της κυβέρνησης, πολύ φοβούμασταν ένα καθαρό ΝΑΙ. Άρα, υπό τα δεδομένα αυτά, το αποτέλεσμα της πίεσης του λαού μας προς την Εκκλησία να ακούσει τη φωνή του και να τοποθετηθεί με τον ίδιο τρόπο, έπιασε τόπο, έστω με αυτή την υποτονική ανακοίνωση. Να πάρει λοιπόν δύναμη ο λαός και να δει ότι με αγώνα αυτές τις μέρες μπορεί να κάνει και την κυβέρνηση να υποχωρήσει.

-Από τα κατεχόμενα προέρχεται τελικά ο γύψος που έριξαν στον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου οι βέβηλοι που έκλεψαν τη σορό του. Είναι εμφανές ότι πίσω από αυτό που έγινε είναι ή οι Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι ή κάποιοι Ελληνοκύπριοι της ενδοτικής πλευράς, που έχουν σχέσεις και επαφές μαζί τους.

Το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο που χάριζε την Κύπρο στην Τουρκία, μας δίνει δύναμη στον αγώνα για το δικό μας ΟΧΙ στο σχέδιο που χαρίζει την Ελλάδα στους λαθρομετανάστες.

-Είδατε που κατάντησε η πατρίδα μας από τα κατορθώματα του Χρυσοχοϊδη; Ο χιλιανός που επιχείρησε να σκοτώσει Έλληνα και συνελήφθη, τελικά και άσυλο πήρε, και ελεύθερος αφέθηκε, και ειδικό επίδομα του χορηγήθηκε, και την ηγεσία της Αστυνομίας του έστειλε ο Χρυσοχοϊδης να τον γλείψει, και στη δίκη τελικά δεν πάτησε…

Ο αστυνομικός που έκανε το καθήκον του, έσωσε τον Έλληνα από τα χέρια του χιλιανού και συνέλαβε το χιλιανό, βρίσκεται προφυλακισμένος. Εύγε κύριε Χρυσοχοϊδη, υπουργέ προστασίας των λαθρομεταναστών…

-Γιωργάκη (“le petit Georges”) αποκαλεί και η διεθνούς φήμης γαλλική εφημερίδα Le Monde το Γιώργο Παπανδρέου. Βλέπετε, λόγω των συχνών ταξιδιών του στο εξωτερικό, άρχισε να διαχέεται και να γίνεται και σε άλλες χώρες αντιληπτή η ευφυία του…

Εντωμεταξύ, σε περίοδο που η χώρα βουλιάζει και ο κόσμος στενάζει από τα μέτρα που ανακοίνωσε, ο Γιωργάκης έφυγε πάλι για ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό. Πλήρωνε λαέ τον τουρίστα πρωθυπουργό που πάει στο καρναβάλι…

-Με απόφαση Παπακωνσταντίνου, από τις μειώσεις μισθών και επιδομάτων, εξαιρούνται οι βουλευτές, οι υπάλληλοι της Βουλής και οι υπάλληλοι των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης… Δεν ντρέπεστε ρε;

-Παρότι εκλεκτός της Αμερικής, ο Γιωργάκης κατάφερε να χαλάσει και τη συμφωνία που είχε πετύχει η προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάργηση της βίζας για τους Έλληνες που επισκέπτονται την Αμερική. Κι όλα αυτά επειδή καθυστέρησε η υπογραφή, αφού ο Γιώργος ήθελε επίσημη τελετή με μπάντες και παράτες και δεν δεχόταν την απλή υπογραφή χωρίς επισημότητες όπως ήθελαν εκείνοι. Και εθελόδουλος, και απατεώνας, και μωροφιλόδοξος…

-Κλείνουμε με την ευχή η διαμαρτυρία όλων των επαγγελματικών κατηγοριών (αγρότες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι) να ενωθεί με την πατριωτική διαμαρτυρία όλου του λαού για να μην περάσει το λαθρονομοσχέδιο. Ας καταλάβει ο λαός τη δύναμή του. Ας κάνει έναν ανηλεή πόλεμο για τη σωτηρία της πατρίδας. Να παραλύσουν τα πάντα. Να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να ξεσκίζει τους Έλληνες και να παραδίδει τα πάντα στους λαθρομετανάστες. Αγώνας παντού. Αγώνας με κάθε τρόπο. Αγώνας για τη σωτηρία της πατρίδας.

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Πηγή :  http://patriotikoslogos.blogspot.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr