«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28

Casus Belli !!! ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ κηρύσουν οι οπαδοί τους….

Μας εστάλη το παρακάτω και το δημοσιεύουμε.Πολλές και αλληλοσυγκρουόμενες οι απόψεις.Τραβάνε το σχοινί όλοι τους.Πολλά ωά φιδιών μας τριγυρίζουν,σε όλες τις αποχρώσεις.

                 Aλληλεγγύη στο Δημήτρη Παπαγεωργίου... - Casus Belli -

Με το κεφάλι ψηλά - Πολιτική είναι η προφυλάκιση. Η Πίστη μας είναι η Δύναμη μας.

Ας δείξουμε την Αλληλεγγύη μας με κάθε μέσο. Δημήτρη, σύντροφε, φίλε μας και συναγωνιστή, κράτα γερά, κουράγιο και δύναμη. Σε περιμένουμε ξανά κοντά μας σύντομα.«Κάποιος από εσάς θα πάει φυλακή. Και θα πάει, γιατί εσείς είστε το μέλλον». Η παρατήρηση ενός «περαστικού» αριστεριστή στην Ευελπίδων, στη διάρκεια της ανάκρισης των 44 Εθνικιστών που συνελήφθησαν, πήρε σάρκα και οστά. Διαδόστε παντού την άδικη και παράνομη προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Από αύριο θα δημιουργηθεί τραπεζικός λογαριασμός για την ενίσχυση του συναγωνιστή μας.

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές!        http://www.ediktyo.gr/2010/01/blog-post_27.html

                             ΑΜΕΣΗ   ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙOY

Σε αυτό το λίνκ μπορείτε να δείτε το πλήρες άρθρο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr