«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Μεγάλωσε το πρόβλημα .... Τετραήμερη απουσία μας, και πολύ γέλιο!


Για τις επόμενες  τέσσερις  μέρες έως και την Δευτέρα  θα λείψω   λόγω υποχρεώσεων.Για αυτό ανεβάζω ένα ανέκδοτο που αντέγραψα από το φιλικό   BbisbosS, για ναχουμε  και λίγο χαμόγελο στην καθημερινότητά μας.Στο άνω μπλογκ με όνομα  : Funny Blog...ara  θα βρείτε περισσότερο και άφθονο γέλιο.
Αρχική   Ανάρτηση από BbisbosS

-Γιατρέ, έχω πρόβλημα, ο γιος μου πήγε με τη γκουβερνάντα και κόλλησε, δεν ξέρω τι και έβγαλε σπυριά.
-Ε, καλά , μωρέ, μη κάνεις έτσι. Θα το διορθώσουμε.
-Ναι, αλλά πήγα και εγώ με τη γκουβερνάντα και έβγαλα και εγώ σπυριά!
-Καλά μωρέ, μη κάνεις έτσι, θα το διορθώσουμε.
-Ναι ,αλλά μετά

πήγα με τη γυναίκα μου και κόλλησε κι αυτή

-Ωχχχ, άμα κόλλησε και η γυναίκα σου θα κολλήσουμε όλοι.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr