«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27

Έκτακτη είδηση από Νέα Υόρκη!


ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: Ξυλοδαρμοί στο κτίριο της ελλην. Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, επέμβαση της αστυνομίας, συλλήψεις... Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο ένας από τους εμπλεκόμενους
Σε ανοιχτή συγκέντρωση (26 Ιαν. '10) γιά το ζήτημα απόδοσης ιθαγένειας σε μετανάστες στην...Ελλάδα. 'Εντονη η παρουσία ακροδεξιών στοιχείων, φανατικών της εκκλησίας και υποστηρικτών του ΛΑΟΣ... Η αστυνομία συνέλαβε δύο (ο ένας είναι μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου και της Νομαρχιακής ''Νέας Δημοκρατίας'')... Αθλιότητες, διασυρμός του Ελληνισμού από ολίγους τυχοδιώκτες, πολιτικούς απατεώνες. 'Ηταν αναμενόμενο ότι η ανεξέλεγκτη κατάσταση στην υπό διάλυση ελληνική Ομοσπονδία θα οδηγούσε και σε ξυλοδαρμούς-συλλήψεις...
Ο πρόεδρος (Δ. Καλαμαράς), ο γεν. γραμματέας (Π. Γαλάτουλας, που μετάτρεψε τo κτίριο της Οργάνωσης σε άτυπη έδρα Ν.Δ.) και οι ολίγοι βασιλοχουντικοί του ΔΣ, είναι η πηγή του κακού... Eπιβάλλεται ν' απομονωθούν, γιατί διασύρουν, όχι μόνο την Ομοσπονδία, αλλά και την Ομογένεια.
Ευτυχώς, παρεμβαίνει η Ομοσπονδία του γκέττο μας της Αστόρια: Αφού οι πολιτικοί της Ελλάδας δεν μπορούν να τα ''βρουν'' γιά το ζήτημα απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες, οι ασπόνδυλοι ομοσπόνδυλοι του γκέττο μας αποφάσισαν να δώσουν την λύση, όπως έδωσαν ''λύση'' στα δικά τους διαχρονικά προβλήματα, γι' αυτό διοργάνωσαν ανοιχτή συγκέντρωση, με ομιλία-συζήτηση... Και ψήφισμα ''κατά της απόδοσης ιθαγένειας''!!!
Πως χάσαμε την ''μάχη'' στις ΗΠΑ, πως την κέρδισαν οι αριθμητικά ολιγότεροι Τουρκοαμερικανοί
Πλησιάζουν τα 100 τα Charter Schools τουρκικού ενδιαφέροντος στις ΗΠΑ, έναντι 7 μόνο ελληνικού ενδιαφέροντος
Επίσκεψη Δρούτσα στην Ουάσιγκτον: Γιά την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου '10, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα με την ηγεσία του State Department και συγκεκριμένα με την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Τζέημς Στέϊνμπεργκ.
Oφείλουν εξηγήσεις και συγγνώμη στον Ελληνισμό...
''Βιάστηκαν'' να καταδικάσουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό γιά ''αντισημιτισμό''-''ρατσισμό'', γιά να πουλήσουν ''εκδούλευση'' στο εβραϊκό λόμπι και στην αμερικανική κυβέρνηση. Οι δράστες των εμπρησμών στη συναγωγή στα Χανιά, ήταν Αμερικανοί και Βρετανοί... Οι 4 εικονιζόμενοι, αυτο-αποκαλούμενοι ''ηγέτες της Ομογένειας'' στις ΗΠΑ, οφείλουν εξηγήσεις και μία δημόσια συγγνώμη, ειδικά στον Ελληνισμό της Αμερικής, αφού -ανεύθυνα- ομίλησαν γιά ''λογαριασμό'' του. Από αριστερά, Θεόδωρος Σπυρόπουλος (συντονιστής ΣΑΕ ΗΠΑ), 'Αντριου 'Αθενς (επίτιμος πρόεδρος του ΣΑΕ), Θεόδωρος Μανουσάκης (πρόεδρος ΠανΚρητικής ΗΠΑ) και Γεώργιος Παπαδαντωνάκης (πρόεδρος ''Πανκρήτιου Κληροδοτήματος'', στέλεχος ελλην. Ομοσπονδίας Ιλλινόις).

- ''Συγκλονισμένοι'' κι ''εξοργισμένοι'' Ελληνοαμερικανοί από την αντισημιτική πράξη στα Χανιά
- Το φιάσκο του «αντισημιτισμού» (με αφορμή τον εμπρησμό της συναγωγής στα Χανιά)

Από το ΚΑΛΑΜΙ ΝΕΤ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr