«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27

Η οικονομική ύφεση αυξάνει τις αυτοκτονίες

a Ο αριθμός των ανθρώπων που δίνουν τέλος στη ζωή τους στην Ιαπωνία αυξήθηκε το 2009 ξεπερνώντας τους 30.000 για 12η συνεχή χρονιά, με βάση έκθεση της Εθνικής Αστυνομικής Υπηρεσίας της χώρας. Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, ο αριθμός των αυτοκτονιών σε σχέση με το 2008 αυξήθηκε κατά 504 σε 32,753, ο πέμπτος μεγαλύτερος αριθμός που έχει καταγραφεί ως σήμερα. Οι 23.406 (το 71,46%) από τους αυτόχειρες είναι άνδρες. Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι κατά μέσον όρο 90 άνθρωποι δίνουν τέλος στη ζωή τους καθημερινά στην Ιαπωνία και ότι κύρια αιτία για την αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών μετά το 1998, οπότε ξεπέρασαν τις 30.000 για πρώτη φορά, είναι η παρατεταμένη οικονομική ύφεση. Το 2008, τα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης που συνδέεται με την εργασία, ήταν η πρώτη αιτία αυτοκτονίας. Η αιτία αυτή ευθύνεται για το 47% των αυτοκτονιών που σημειώθηκαν εφέτος, ενώ οι οικονομικοί λόγοι “ευθύνονται” για το 23% και τα οικογενειακά προβλήματα για το 12,1% των αυτοκτονιών.-

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr