«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28

Πολυβόλο η Λιάνα, «τους έστειλε για άρμεγμα» !!!

 

Τα κανάλια κάθε μέρα βγάζουν στον αέρα τον Πρόεδρο των Επιμελητηρίων κ. Γ. Κασιμάτη, ο οποίος καταφέρεται εναντίων των αγροτών για τον κλείσιμο των δρόμων από τα μπλόκα.

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή «κοινωνία ώρα MEGA», εκτός από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, βρήκε απέναντι του και την κ. Λιάνα Κανέλλη.

Πολυβόλο ως συνήθως η Λιάνα, άρχισε να «πυροβολεί κατά ριπάς» τον εκ Βρυξελλών ορμώμενο πρόεδρο.

Εκτός των άλλων, ακόμη και περιμένει απάντηση από τον κ. Κασιμάτη, όταν τον ρώτησε γιατί δεν κινήθηκε εναντίων της εταιρίας που είναι υπεύθυνη για το κλείσιμο των Τεμπών εδώ και 4 μήνες.

Η Λιάνα συνέχισε τις βολές εναντίων των καναλιών και ….

αυτών που κατηγορούν την αγροτική τάξη λέγοντας « Έχει πάει κανένας να αρμέξει, μας πήξατε στη μαγειρική, πρωί βράδυ στα κανάλια μαγειρεύεται, χωρίς αυτούς τι θα μαγειρέψετε «πλαστικά κοτόπουλα».
Αναξιοπρεπής οποίος βγαίνει στο δρόμο και μας κράτησαν ζωντανούς η Βρυξέλες είπε ο Πρόεδρος, να μην κάνετε τον πατερούλη στο διάλογο και χάθηκε ο σεβασμός στον αγώνα του άλλου του απάντησε η Λιάνα η οποία απέκτησε τον επιθετικό προσδιορισμό «πολυβόλο» από τους αγρότες όπως είπε ο Οικονομέας.
Στο τέλος η Λιάνα είπε «για όλα τα σοβαρά θέματα «μούγκα στη στρούγκα οι μιντιάδες».

Αναρτήθηκε από Greki

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr