«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Ιανουαρίου 16

Αλλοίμονο σε όσους ξεχνούν,ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ !

Ευγε και ξανα Ευγε!
agnostos1701 Ευγε και ξανα Ευγε στα παληκαρια!

Ωιμε και ξανα Ωιμε! για ολους εμας τους υπολοιπους.Χρειαστηκε τρια λεβεντοπαιδα να κανουν απλως το καθηκον τους και μεις νομισαμε οτι ειναι πραξη ηρωισμου.Λες και η σκοπια υπαρχει οσο δεν πεφτουν σφαιρες και μπομπες.Οτι παραταμε το καθηκον στο πρωτο συννεφακι δυστοκιας που θα εμφανιστει στον οριζοντα.Οπως κανουμε ολοι μας τα τελευταια χρονια και τρεχουμε να κρυφτουμε σε τρυπες.Ωιμε μας.Πως καταντησαμε!Οταν βροντοφωναζαν οι σκοποι προγονοι μας στις Θερμοπυλες,”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” δεν ηξεραν οτι ερχονται τα συννεφα των εχθρων.Ηξεραν ομως ποιο ειναι το καθηκον τους.Και εμειναν αιωνια εκει”ΕΝΘΑΔΕ ΚΟΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΟΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ”.Καθηκον! τι λεξη!Μονο που ολοι μας εχουμε ξεχασει τι σημαινει,νομιζουμε οτι με τη γεννησή μας μονο δικαιωματα πηραμε.Το καθηκον που μας εμπιστευθηκαν γεννιες Ελληνων και Ελληνιδων ηρωων θαμενων σε καθε σπιθαμη αυτης της γης δεν το θελουμε.Αφησαμε τους καθε λογης γραικυλους να μας πεισουν οτι αλλα πραγματα σημαινει “ΚΑΘΗΚΟΝ”,οτι αυτο το ρημαδι σημαινει να κλεινομαστε στο καβουκι μας,να το επικαλουμαστε μονο σε σχεση με τον εαυτουλη μας.Εεεε! ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ κραυγαζει πολυ σωστα ο Βιλχελμ Ραιχ σε ενα μικρο του βιβλιαρακι.Τοσο μικρο που ελαχιστοι το προσεξαν και ακομα πιο ελαχιστοι το καταλαβαν.Το ΚΑΘΗΚΟΝ που υπενθυμισε στους αμερικανους ο Τζων Φ.Κεννεντυ ηταν αυτο που τον ανεβασε μονιμα στην κορυφη της καρδιας τους και οχι μονο.Αυτο ηταν που τον αποθεωσε μετα το φονο του επειδη παραμεινε πιστος σε αυτο και απαλειψε τα οποια λαθη ειχε πραξει μεχρι τοτε.
Οι Ευζωνοί μας ομως,και ευτυχως για ολους εμας τους υπολοιπους,στεκομενοι καθημερινα μπροστα σε αυτο το αψυχο πετρινο κορμι συμβολο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ “ΤΟΙΣ ΚΟΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ”των προγονων μας πιστοι δεν χρειαστηκε ουτε κλασμα του δευτερολεπτου για να απαντησουν με ενα νευμα στην ερωτηση πουsuper-greece_hw ειχε καθηκον ο εποπτης να τους κανει.ΝΑΙ παλι το ΚΑΘΗΚΟΝ.Που αυτο επεβαλλε την ερωτηση,γιατι την απαντηση την ηξερε απο πριν ο εποπτης.
Το ΚΑΘΗΚΟΝ μαζι και αγανακτηση ηταν που ανεβασε το ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ στον ιστο και δεχτηκε τη σφαιρα,το ΚΑΘΗΚΟΝ εστειλε στον αδη τα τρια παλληκαρια μας τη νυχτα των ΙΜΙΩΝ,αλλα τους τοποθετησε στο πανθεον των ΗΡΩΩΝ μας,παρολο που ειχαν πεταξει τρεις φορες ξανασηκωθηκαν μες το βρωμοκαιρο πιστοι στο ΚΑΘΗΚΟΝ και αυτοι.Το ΚΑΘΗΚΟΝ καθε λιγο και λιγακι ανεβαζει στα αστερια που ανηκουν τους   ΙΚΑΡΟΥΣ μας οταν πεφτουν μαχομενοι για να λουφαζουμε εμεις εδω κατω στα καβουκια μας και τη ζωουλα μας.Χορευουν τρελλα μυριαδες εικονες στο μυαλο μου,με χλαμυδες,περικεφαλαιες,φουστανελλες,γκετες,σανδαλια,τσαρουχια,κεραυνους με φτερα και κρυοπαγηματα στα ποδια τραγουδοντας εν χορω ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘ’ΗΚΟΝ ,καθεις οπου ανηκει δηλαδη.Και μεις μαλλον ανηκουμε στα …καθηκια δυστυχως.

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:30 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr