«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14

Ισραήλ προς Τουρκία: "Αν θέλετε πόλεμο, θα πολεμήσουμε" !

"Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα για διακοπές. Μακριά από την Τουρκία", λένε οι Ισραηλινοί.

Εξαιρετικά τεταμένες είναι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ.

Όπως διαβάσατε χθες πρώτοι, στο TaXalia, oι Τούρκοι είναι εξοργισμένοι   από  το σνομπάρισμα του πρέσβη τους στο Τελ Αβίβ, Αχμέτ Οούζ Τζελικόλ, από τον υφυπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Ντάνι Αγιαλόν, ο οποίος άφησε επιδεικτικά τον Τούρκο πρέσβη, να περιμένει στον διάδρομο και, αφού αφαίρεσε την τουρκική σημαία και τα αναψυκτικά από το τραπέζι των συνομιλιών, έβαλε τον κ. Τζελικόλ να καθίσει σε καναπέ χαμηλότερο από τις καρέκλες των Ισραηλινών συνομιλητών του (εδώ το βίντεο).

Η χθεσινή Jerusalem Post, γράφει με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Israel to Turkey: If you want a fight, we'll fight!"

"Η Τουρκία είναι η τελευταία χώρα στον κόσμο, που θα μπορούσε να μας διδάξει ηθική",

ενώ στα σχόλια του άρθρου, οι Ισραηλινοί γράφουν:

Greece is a wonderful, friendly place for holiday - stay out of Turkey!

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_3632.html#ixzz0cbC1zFXG

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr