«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ : Όχι στο νέο κυνήγι μαγισσών

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

peghes Ο γκαιμπελισμος δυστυχώς,ένθεν κακείθεν παραποιεί και μεταβάλει τις αγνές προθέσεις αυτών που τρέχουν ξωπίσω από  Υπέροχους  σκοπούς. Και σαν επιστέγασμα αλλοιώνει την εικόνα των σκοπών της κάθε δράσης-αντίδρασης με αποτέλεσμα να χάνεται ο στόχος και η πραγματική ρίζα του κακού. Βγάλτε από πάνω σας το "αλάθητο του Πάπα" κ.&κ. της Ακαδημίας. Κρατηθείτε και λίγο μακριά από τους ΦραγκιουΔραγωνοΡεπουσιδες και την ομάδα τους,αν και νομίζω ότι τα λέω στον αέρα,έχετε ήδη μπει στο μαντρί τους για τους δικούς σας λόγους πάντα.Αλλά αυτό είναι δικό σας θέμα και δεν μας πέφτει λόγος,μην το ντύνετε όμως με κανένα μανδύα,η ειλικρίνεια των πράξεων συνήθως ανταμείβει στο τέλος και η αλήθεια τους φανερώνεται,εκτός αν δεν μας "βολεύει".Μηδενική ανοχή σε όλους τους "ισμους" για να μη μας βαρύνει καμιά συνενοχή κατά πως λεει και ενας φιλος με αρκετό μυαλο απο τους κολπους σας.Ναι καταδικαστε ολες τις υπερβολες των φωνων αντιδρασης και τα εκτροπα που κανουν και μεις μαζι σας.Εχουν δικαιωμα ομως να εκφραστουν,αυτο ειναι αναφαιρετο  δικαίωμά  τους.

Αλλα μεγαλη προσοχη στις δρασεις μας και με το νου μας παντα στην αντιδραση που θα φερουν αυτες γιατι παντα το σκοταδιστικο πεπλο της θολουρας καραδοκει και αποπροσανατολιζει. Τεκμηριο που βγαινει απο...

τα ορατα αποτελεσματα για το ολοκαυτωμα και τις νικες που βοηθησε να αποκτησουν,αποκρυπτοντας ομως τους δολιους σκοπους τους πισω απο αυτο.Σημερα οι απογονοι των επιβιωσαντων διαφυγοντων στη Δυση τοτε εχουν αφομοιωθει απο τους υπολοιπους διεθνιστες που ζουσαν στην ασφαλεια των ΗΠΑ και με προσχημα το "ολοκαυτωμα" περνουν το δικο τους, στο Ισραηλ κανουν τα ιδια με αυτα που καποτε λενε οτι πολεμουσαν.Ερχεστε σημερα οι υποστηρικτες της Φραγκιουδακη να μας πεισετε οτι Εθνη δεν υπηρχαν πριν τον 19ο αιω.και ειναι δημιουργηματα εκεινης της περιοδου.Ναι μεν απαραιτητα για τοτε και καλως,αλλα πλεον ξεπερασμενα και ζημιογονα.Τι καλυπτει αυτη η κινηση τους  κ.&κ. της Ακαδημιας που στηριζετε τους παραπανω; Την ανεση που θα αποκτησει η Εξουσια πολτοποιοντας τις επι μερους εθνοτητες στο μιξερ της παγκοσμιοποιησης να επιβαλλει τις προθεσεις της ,αφου με αυτο το τροπο πνιγονται οι φωνες αντιστασης.Και δυστυχως πνιγονται με την δικη σας συμβολη.Ας παρουμε λοιπον αυριο μια Κυπρο με τον Ελληνισμο "φιλοξενουμενο" στην μιση,και με Προεδρο εναν Εποικο για 6 μηνες με πληρη δικαιωματα σε ολη την επικρατεια της,και τους υπολοιπους 6 εναν Ε/Κ με εξουσια περιορισμενη και αυτη μονο στο Ε/Κ κομματι του νησιου.Παρολο που ο λαος μιλησε εναντιον αυτου του μοντελου,με πολλους και διαφορους τροπους οι "κυριοι" αυτοι επιμενουν να περασουν το Δευτερο Αναν.Και για να μην εχουμε και πολλες αντιδρασεις απο αυτους που εχουν ακομη ανοιχτα ματια και αυτια,δωσε τους και μια κλοπη συμβολου που θα τους συνταραξει και θα κανουμε την δουλεια μας πιο ευκολα.Βαλε και μερικες ομαδες να φωναζουν για ρατσισμο,ξενοφοβια,ειρηνικη συμβιωση λαων,αδελφοποιηση Ε/Κ & Τ/Κ(λες και δεν ειναι οι γηγενεις και αδελφωμενοι σαν Εθνοτητα απο αρχαιοτατων χρονων) και να τρωγονται μεταξυ τους οντας διαιρεμενοι,και εδεσε το "γλυκο"μας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr