«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 5

Ποιοί Ελληναράδες θησαυρίζουν από το βρώμικο χρήμα της Εργενεκον; Όταν τους κυνηγούσαμε κάποιοι μας λέγανε γραφικούς...τώρα;"greekalert"


Κατ’ επανάληψη έχουμε συστήσει στις Ελληνικές αρχές να πάρουν τη δικογραφία από την Τουρκική δικαιοσύνη με τις παραδοχές εκροής μαύρου χρήματος από την Εργενεκον προς Έλληνες και Ευρωπαίους.


Έχουμε πάλι τονίσει ότι δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με βασικές ιστορικές γνώσεις να δικαιώσει την Τουρκία σε οποιοδήποτε επίπεδο. Ούτε ο χειρότερος Φασίστας. Αποδεικνυεται λοιπόν συνέχεια πως κάθε “αυτόκλητος υπερασπιστής” σε Αμερική και Ευρώπη έχει συγκεκριμένα οικονομικά ή άλλα συμφέροντα. Κανέναν ιδεολογικό προσανατολισμό.



Μέχρι να ξυπνήσουν τα όποια δημοκρατικά ένστικτα κάποιου εισαγγελέα, οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην ακριβοπληρωμένη ναζιστική λαίλαπα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του Greekalert. Διαβάστε τεκμηριωμένα γεγονότα και αποτελεσματικότητα:



Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο πίσω από τις πλέον ανθελληνικές ιστοσελίδες!

από εχθές κυκλοφορεί σε αρκετα Ελληνικά ιστολόγια η είδηση για τον ρόλο συγκεκριμένων ιστοσελίδων που δρούσαν ανθελληνικά κάτω από τον έλεγχο του Τουρκικού γενικού επιτελείου…
διαβάστε για το θέμα περισσότερα εδώ
Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως την σελίδα (www.greekmurderers.net) που πρωταγωνιστεί σε αυτές τις αποκαλύψεις -αλλά και τις υπόλοιπες σελίδες- τις γνωρίζουμε από το παρελθόν αρκετά καλά!!

δείτε το άρθρο του greekalert με ημερομηνία 9 Ιανουαρίου 2007 και τίτλο “Προβολή σελίδας greekmurderers.net στην κατηγορία εγκλήματα πολέμου”
με την κινητοποίηση που είχε γίνει τότε και με την αμέριστη βοήθεια των ομογενών μας είχαμε καταφέρει να ξηλώσουμε από τις σελίδες της google -και όχι μόνο- την συγκεκριμένη σελίδα και τις παραφυάδες της…



Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να θυμίσουμε ώστε να το συνδυάσετε με τις νέες πληροφοριές που προέκυψαν για το ρόλο της εν λόγο σελίδας είναι και το άρθρο του greekalert με ημερομηνία 6 Αυγούστου 2007 και τίτλο “Η πιο ακραία ανθελληνική ιστοσελίδα υπερασπίζεται το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ “


Διαβάστε τα άρθρα, δώστε την απαραίτητη προσοχή στους συνδέσμους(links) και τα συμπεράσματα θα βγούνε από μόνα τους…
**Εμείς για μια ακόμη φορά θα ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τους συναγωνιστές που δίνουμε αυτό τον αγώνα μαζί…

όλους αυτούς που από τότε που επισήμανθηκε ο ρόλος των συγκεκριμένων σελίδων…δεν τις άφησαν σε χλωρό κλαρί…. απλοί πατριώτες με όπλο το φιλότιμο και την συνείδηση εναντίον πανίσχυρων μηχανισμών με αδρές χρηματοδοτήσεις από υπερκρατικές εξουσίες…







Greekalert   Μεταφορτωμενο απο    olympiada

.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr