«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20

Όλο το παρασκήνιο γύρω από τη συνέντευξη Λιάπη.


http://neoskosmos.com/news/sites/default/files/liapis.jpg

Στο τέλος του άρθρου, η προφητική συνέντευξη του Μ. Λιάπη τον περασμένο Αύγουστο, πάλι στον κόσμο του Επενδυτή.

Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Δημοκρατία ενισχύει τις καταγγελίες περί “μηχανισμών” που ακούγονται κατά καιρούς από τα ίδια της τα στελέχη. Χαρακτηριστικό δείγμα το παρασκήνιο γύρω από το πρόσωπο του Μ. Λιάπη, που κορυφώνεται με τη συνέντευξη που έδωσε στον κόσμο του Επενδυτή. Μία συνέντευξη που οπωσδήποτε θα συζητηθεί, όπως και όλο το παρασκήνιο που την συνόδευσε την εβδομάδα που πέρασε.

Ο Λιάπης λοιπόν επιτίθεται με σφοδρότητα ενάντια στην υποψήφια Ντόρα Μπακογιάννη με ευθείες κατηγορίες. Πριν όμως τη δημοσίευση της συνέντευξης που πραγματικά εκπλήσσει για το ύφος της, ο Μιχάλης Λιάπης είδε στο διαδίκτυο να διαρρέουν κάποιες φωτογραφίες όπου ο ίδιος φαίνεται να παρακολουθεί τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Βραζιλία στη Γερμανία, ενώ σε κάποιες άλλες από τον ίδιο αγώνα φαίνεται και ο άνθρωπος της Siemens, Χριστοφοράκος.

Ο τ. υπουργός εξοργίστηκε βλέποντας αυτή την ενέργεια ενώ άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του μιλάνε για συκοφαντικό εκβιασμό, με φωτογραφίες που ουσιαστικά δεν δείχνουν τίποτα επιλήψιμο, διοχετεύθηκαν όμως έντεχνα προ της συνέντευξης. Κάποιοι άλλοι τραβούν ακόμη περισσότερο το σκοινί: Είναι χυδαιότητα και εκβιασμός να προσπαθούν να ρίξουν σκιές στον Μ. Λιάπη για δήθεν κοινωνικές συναναστροφές, όταν όλοι γνωρίζουμε πως η κυρία Μπακογιάννη φημίζεται για τις συναναστροφές της με τους επιτελείς της Siemens.

Η πλευρά της κυρίας Μπακογιάννη δεν δείχνει διατεθιμένη να απαντήσει σε αυτές τις κατηγορίες αλλά το ύφος της συνέντευξης οπωσδήποτε θα επισύρει απαντήσεις παρότι ο Μ. Λιάπης θεωρείται από την πλερά της “καμμένο χαρτί”.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Λιάπης κατηγορεί την κυρία Μπακογιάννη για μία σειρά ενεργειών που -κατά τον ίδιο- τέλεσε εσκεμμένα για προσωπικό της όφελος:

- Αυτή ροκάνισε τον Κώστα Καραμανλή και έχει την κύρια συμβολή για τη μεγάλη ήττα.

- Υποχρέωσε μία ολόκληρη παράταξη στον χορό του Ζαλόγγου για ιδιοτελείς σκοπούς, πράγμα “πολιτικά ανιστόρητο, ηθικά ανεπίτρεπτο, κομματικά ασυγχώρητο. Αλλά πρωτίστως αυταρχικό”....

.

- Επιρρίπτει ευθύνες στην πρώην υπουργό Εξωτερικών για τους χειρισμούς της στο θέμα Καραβελα, Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »


.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr