«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22

Η μόνη αληθινή δημοσκόπηση για τη διαδοχή στη Ν.Δ.

Σε συνεχεια της προηγούμενης  αναρτησης μου "δανειστηκα" και την παρακάτω απο το http://taxalia.blogspot.com/2009/10/blog-post_1294.html

με την οποια συμφωνω και εγω. 

Θυμάστε τι γινόταν με τις δημοσκοπήσεις για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, ακριβώς 2 χρόνια πριν. Αν δε θυμάστε, δείτε εδώ . Εταιρείες δημοσκοπήσεων, δημοσιογράφοι, εκδότες, bloggers, "πιάνουν στασίδι", για την επόμενη μέρα της Ν.Δ. Δεν θέλουν να καταγράψουν, να διαμορφώσουν κλίμα θέλουν. Γιατί αυτή είναι η αντίληψή τους για σας, τον "κοσμάκη": ότι είστε λίγο πολύ "χαϊβάνια", που σας παίζουν όπως θέλουν. Ε, λοιπόν, για τους σοβαρούς ανθρώπους, που δεν τρέφονται με χόρτα λιβαδιού, η δημοσκόπηση, που απεικονίζει τα ποσοστά των 4 υποψηφίων, σήμερα, πριν καν ολοκληρωθεί ο κύκλος υποβολής υποψηφιοτήτων, πριν γίνει το συνέδριο, πριν ακούσει ο κόσμος τις θέσεις κάθε υποψήφιου, είναι αυτή:

Πρόσθεση δική μας :Και πριν ακόμη μιλήση η βάση!!! Όλα τα αλλα ειναι υποπτως κατευθυνόμενα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr