«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21

ΙΜΙΑ – ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ


Ο Κωστας Χαρδαβελας στην χθεσινοβραδυνη εκπομπη του ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ερριξε απλετο φως σε σκοτεινες πτυχες της νυχτας που χασαμε τα Ιμια, ενα ελικοπτερο, και τρεις αξιωματικους του Π.Ν


Στο πανελ αξιωματουχοι εν ενεργεια και εν αποστρατεια, ναυαρχοι, στρατηγοι, ο Πρεσβης κ Ζαχαρακης, ο κ Ναξακης (γνωστος απο την υποθεση Οτσαλαν) ο αδελφος του αδικοχαμενου συγκυβερνητη του ελικοπτερου Νικ Βλαχακος, και με τηλεφωνικες παρεμβασεις αυτοπτων μαρτυρων βατραχανθρωπων την νυχτα της κρισις ξεκαθαρισαν στην κοινη γνωμη ολη την υποθεση.



Αισθηση προκαλεσε το γεγονος οτι ο Τουρκος Δημοσιογραφος που κατεβασε και εσχισε την Ελληνικη σημαια και τοποθετησε την Τουρκικη ,ειχε προνομιακη μεταχειρηση απο το Ελληνικο Υπουργειο εξωτερικων (η απο παραγοντες του) επι Υπουργιας της ΚαςΜπακογιαννη, αφου του εχορηγηθη πολλες φορες Βιζα ( ατελως χωρις χρηματα πραγμα που δινεται μονο σε VIPS)

V.I.P και μπαινοβγαινε στην Ελλαδα ανενοχλητος , με τελευταια επισκεψη του στην Ελλαδα την 2/10/09 δηλαδη 2 ημερες πριν απο τις εκλογες!

Σημειωτεον δε , οταν οι Τουρκοι πριν μερικες εβδομαδες ξεκινησαν νεα αεροπορικη συνδεση μετακυ Σμυρνης και Αθηνων, προσεκληθη να πεταξει με το ιδιο αεροπλανο και η Ελληνιδα προξενος στην Σμυρνη , και μαθαινοντας οτι στο ιδιο αεροπλανο θα ηταν και αυτος ο Τουρκος Δημοσιογραφος η Ελληνιδα προξενος δεν δεχτηκε και ειπε ¨Η εγω η αυτος “



Αυτο το θεμα ειδε το φως της δημοσιοτητας μετα απο αρθρο στην εφημεριδα ΤΟ ΘΕΜΑ , πριν απο περιπου 2 εβδομαδες.

Τι εχει αποκομισει η κοινη γνωμη μετα αυτην την χθεσινοβραδυνη εκπομπη ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.



1-Υποχωρητικη σταση της τοτε κυβερνησης, με καθοδηγηση απο το αμερικανικο State Department

Μια σφαιρα ηταν αρκετη να εμπλακει η Ελλαδα σε πολεμο με την Τουρκια, με καταστροφικα

αποτελεσματα για τις 2 χωρες

Ο τουρκικος στολο ετοιμος για πολεμο το ιδιο και ο Ελληνικος

Ομως κατα την λαικη παροιμια ” Ο Γιαννης φοβοταν το θεριο και το θεριο τον Γιαννη” και κανενας

δεν τολμα να ριξει την πρωτη σφαιρα.

Υπεροχη των ελληνικων ενοπλων δυναμεων, σε ολα τα νευραλγικα σημεια της Β.Α Ελλαδος με

ανελπιστο συμμαχο μας τις επι 15 ημερες συνεχεις βροχοπτωσεις και μεγαλη χειμωνιατικη κακοκαιρια στον Εβρο , εχοντας καθηλωσει στο τουρκικο εδαφος ολα τα τουρκικα Τανκς και αλλα πολεμικα αρματα μεσα στην λασπη ,χωρις να μπορουν να κινηθουν οποτε ηταν ευκολη υποθεση για τις Ελληνικες ενοπλες δυναμεις να καταστρεψουν ολα τα τουρκικα πολεμικα οχηματα αν σε περιπτωση ειχε ξεκινησει αυτος ο πολεμος.



-ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ



-Κατα την μαρτυρια του Ναυαρχου εν αποστρατεια κ Δημητρη (πρωην χειριστης ελικοπτερων) οταν

επληροφορηθη οτι διεταξαν να απογειωθει το ελικοπτερο για να παει στα Ιμια , να δουν αν υπαρχουν Τουρκοι κομαντος, ερωτησε ..........

Ποιος μαλακας εδωσε αυτην την διαταγη? να σηκωθει ελικοπτερο με αυτην την κακοκαιρια των 10-11 μποφωρ?
-Τηλεφωνικη παρεμβαση εκανε ενας κελευστης ε.α , και ειπε οτι ο τοτε αρχηγος ΓΕΕΘΑ, ναυαρχος Λυμπερης, ειχε καλεσει στην αιθουσα συνεδριασεων τους 3 αδικοχαμενους αξιωματικους του ελικοπτερου, και τους ειπε οτι πρεπει να πανε στα Ιμια, και οτι τους θελει να γυρισουν πισω “σωοι”
-Κατα συμπτωση ο συγκυβερνητης αξιωματικος του Ναυτικου Βλαχακος δεν ειχε βαρδια εκεινη την
ωρα και ελλειψει αλλου δεχτηκε να παει ο ιδιος.
-Φευγοντας οι 3 αξιωματικοι ειπαν στους συαδελφους τους που εμειναν πισω, οτι τα παργαματα τους
να παραδωθουν στις οικογενειες τους ( σαν κατι να προαισθανοντο !)
-Το ελικοπτερο μεσα σε ασχημες καιρικες συνθηκες (βραδυ) με σφοδρη θαλασσοταραχη και θυελλωδεις ανεμους εκανε 4 φορες αναγνωριση στα Ιμια ,και την πεμπτη φορα διεκρινε 9 σκιες (χρησιμοποιησε προβολεα) και ανεφερε στην φρεγατα Ναυαρινο οπου ανηκε το ελικοπτερο.
-Μετα 5 λεπτα – σιγη- με το ελικοπτερο να εχει χαθει απο τα ρανταρ των πλοιων.

-Η Τουρκικη φρεγατα ΓΙΑΒΟΥΖ , καλουσε απεγνωσμενα τα Ελληνικα πλοια μιλωντας στα αγγλικα
και τους ειπε οτι δεν βλεπουν το ελικοπτερο στα ρανταρ, και ειπαν οτι θα αναψουν πρασινο φως στο ελικοδρομιο της φρεγατας ΓΙΑΒΟΥΖ , να προγειωθει το ελικοπτερο αν δεν μπορουσε να προσγειωθει στην Ελληνικη φρεγατα.

-Κατα μαρτυρια βατραχανθρωπου στην εκπομπη ειπε οτι πηραν εντολη να πανε στα Ιμια να κατεβασουν την΅Ελληνικη σημαια και να την παρουν μαζι τους πραγμα το οποιο εκαναν
-Αλλος βατραχανθρωπος αυτοπτης μαρτυς ειπε οτι στι 4.00 το πρωι κατεβασαν φουσκωτο σκαφος για να ψαξουν για τυχον επιζωντες του ελικοπτερου και βρηκαν το πτωμα του Βλαχακου να επιπλεει
-Η τελευταια επαφη μεταξυ ελικοπτερου και φρεγατας Ναυαρινο εγινε απο τον Βλαχακο ο οποιος
δεν ειπε οτι χτυπηθηκε το ελικοπτερο αλλα ειπε οτι το ελικοπτερο ειναι σε κατασταση MASTER CAUTION , που σημαινει οτι δεν λειτουργει κανενα οργανο του ελικοπτερου, και μετα απο αυτο -σιγη-
-ΟΙ 12 τουρκοι κομαντος που πηγαν στα Ιμια , μετα απο μερικες εβδομαδες ειχαν ασχημο τελος
-Σε Τουρκικη ασκηση στην Μαρμαριδα 9 απο αυτους επεβαιναν σε τουρκικο ελικοπτερο και κατα την
ασκηση κατεπεσε στην θαλασσα της Μαρμαριδας και σκοτωθηκαν οι 9
-Σε λιγες εβδομαδες οι 2 απο τους 12 σκοτωθηκαν στην Κωσταντινουπολη σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα
-Ο επικεφαλης τους – (τελευταιος απο τους 12) βγαινοντας απο ενα μπαρ της Κωσταντινουπολης ενω διασκεδασε με φιλους , βγηκε εξω να αγορασει ενα Χαμπουργερ και τον σκοτωσαν 3 νεαροι συμπατριωτες του με πολλαπλες μαχαιριες

ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. Να προσθεσω μια πληροφορια που γνωριζουν ολοι στο Πολεμικο Ναυτικο: τα συντριμμια του ελικοπτερου ειναι κλειδωμενα σε μια αποθηκη στη Βαση Ελικοπτερων του Ναυτικου, στην οποια απαγορευεται αυστηρα η προσβαση, ενω υπαρχουν εντονες φημες οτι πανω του ειναι διακριτες τρυπες απο σφαιρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συμπληρωσω οτι εχω δει ελικοπτερα του τυπου αυτου που επεσε στα Ιμια να σηκωνονται με καιρο πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχε τοτε, και καναμε ολοι το σταυρο μας.

    Μονο αν εχεις παρευρεθει σε πολεμικο πλοιο την ωρα καταιγιδας, και βλεπεις το πλοιο να ανεβοκατεβαινει, τον ανεμο να λυσσομαναει, το ελικοπτερο, στον στενο χωρο του ελικοδρομιου μιας φρεγατας να προσπαθει να αποφυγει να χτυπησει το πλοιο, και αν ξερεις την ασταθεια, την παλαιοτητα και την αναξιοπιστια των ελικοπτερων αυτων, μπορεις να συνειδητοποιησεις τι σημαινει να δωσεις εντολη να σηκωθει ελικοπτερο με τετοιο καιρο.

    Ειτε επεσε λογω κακοκαιριας, ειτε απο σφαιρες, καποιοι στρατιωτικοι η πολιτικοι (η το πιο πιθανο και οι δυο) εχουν το αιμα νεαρων ελληνων στα χερια τους. Καποιοι πολιτικοι υπαινιχθηκαν οτι καναν οτι ειναι απαραιτητο για να αποφευχθει ο πολεμος. Αν τα ειχαν ηδη κανονισμενα, γιατι στειλαν το ελικοπτερο να συντριβει; Για να γινουν πιο πειστικοι;

    Στη Νυρεμβεργη εκτελεστηκαν ως εγκληματιες πολεμου ανδρες υπευθυνοι για το θανατο ξενων στρατιωτων. Στην Ελλαδα του σημερα, ανδρες υπευθυνοι για το θανατο συμπατριωτων τους συνεχιζουν να ειναι στη βουλη η να κανουν στρατιωτικη καριερα.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr