«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Οκτωβρίου 17

Ν.Δ Τελικες Αποφασεις ,Καλπη στη Βαση.

Πώς θα γίνουν οι εκλογές στη ΝΔ; Oι τελικές αποφάσεις


Τις τελικές αποφάσεις ανακοίνωσε πριν λίγο ο κ.Σιούφας:

1. Οι εκλογές θα γίνουν από τη βάση. Θα ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος, αλλά και όλοι όσοι εγγραφούν μέχρι...
ΚΑΙ την ημέρα των εκλογών.

2. Οταν λέμε εγγραφή, εννούμε εγγραφή μέλους, όχι φίλου. Οποιος επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί μέλος, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ.

3. Οι εκλογές θα γίνουν ένα μήνα μετά το έκτακτο συνέδριο, πιθανότατα την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (του Αγίου Νικολάου). Η ημερομηνία τους όμως, θα αποφασιστεί στο έκτακτο συνέδριο που θα γίνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

4. Οι 4 υποψήφιοι, θα παρουσιάσουν τις θέσεις του στο συνέδριο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr