«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Αυγούστου 31

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……..

Σφαγιασμό 320 Ελληνοκυπρίων ομολόγησε Τουρκοκύπριος


Tουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα» φιλοξενεί
μαρτυρία Τουρκοκυπρίου για σφαγιασμό 320 Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων στα
τέλη του Αυγούστου του 1974. Ο Τουρκοκύπριος δήλωσε ότι συνόδευε τους
αιχμαλώτους οι οποίοι μεταφέρθηκαν με...

λεωφορεία στο σημείο της απόβασης,
δυτικά της Κερύνειας, με σκοπό να μεταφερθούν δια θαλάσσης σε τούρκικες
φυλακές. Όταν τα λεωφορεία έφτασαν στον προορισμό τους είχε καταπλεύσει
στο σημείο ένα πλοίο με Τούρκους στρατιώτες, οι οποίοι επιτέθηκαν στους Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους με τις ξιφολόγχες τους και τους κατέσφαξαν
όλους με βαρβαρότητα.

«Η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη από το αίμα των αιχμαλώτων», δήλωσε στη συνέντευξή
του ο Τουρκοκύπριος. Πρόσθεσε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του, διότι η λύσσα των
Τούρκων στρατιωτών ήταν τόσο μεγάλη που υπήρχε κίνδυνος να σφάξουν και τους Τουρκοκύπριους συνοδούς των αιχμαλώτων.
Ο αυτό-
πτης μάρτυρας, ο οποίος προτίμησε
να διατηρήσει
την ανωνυμία του, δήλωσε ότι οι 320 Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι
θάφτηκαν πιθανόν κοντά στο ξενοδοχείο Μάρε Μόντε.
newsblog
Share on Facebook

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr