«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Αυγούστου 9

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ .

Η αλήθεια για το κλείσμο του troktikou

Για να τελειώνει η ιστορία που διατηρούν κάποια blog και θέλουν να μάθουν πως έκλεισε το troktiko (από εύλογο ενδιαφέρον) έχουμε και λέμε ότι:

Πρέπει να πούμε για πρώτη φορά και να αποκαλύψουμε κάτι που δεν ήξερε ο κόσμος! Δεν θέλαμε να το αναφέρουμε για να μην δημιουργήσουμε αναστάτωση στα blogs.

Στην google πήγε πριν δέκα περίπου ημέρες ΑΙΤΗΜΑ από την Ελλάδα για άρση απορρήτου στο troktiko επειδή δήθεν έχει κατηγορίες για κακουργήματα(κάτι που είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ). Μένουμε εδώ και δεν λέμε τίποτα περισσότερο. Όμως αυτό είναι πέρα για πέρα φασιστικό. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κλίμα εκφοβισμού γιατί αυτό θέλουν όσοι είναι ...
αντίθετοι με τα blogs. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ είναι από που έφυγε το αίτημα για άρση απορρήτου; Και όμως η ιστορία δεν έγινε από την ΕΛ.ΑΣ! Όλα αυτά τα γνωρίζαμε και δεν κάναμε τίποτα για να κρυφτούμε ή να εξαφανιστούμε. Ήταν ξεκάθαρο θέμα φίμωσης και λογοκρισίας που ξεκίνησε πρίν δέκα ημέρες με ΕΠΙΣΗΜΟ αίτημα στην google. Και βέβαια τις προειδοποιήσεις και τις απειλές από portal.Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε....


1). Επικοινωνήσαμε με την google την Πέμπτη το μεσημέρι που έπεσε το troktiko και μάλιστα ήρθαμε και σε επαφή με κάποιον άνθρωπο της που ήταν σε διακοπές. Τέθηκε το θέμα αλλά μας ενημέρωσαν ότι είναι υπό εξέταση. (Έτσι μας είπαν έτσι σας λέμε). Μάλιστα λόγω της μεγάλης επισκεψημότητας μας είπαν ότι θα εξεταστεί άμεσα το θέμα.

2). Στην google έφθασαν κοντά στα 80.000 μηνύματα αναγνωστών που ζητούσαν την επαναλειτουργία του blog(και τους ευχαριστούμε πάααρααααα πολύ).

3). Ο ίδιος ο Μάκης βγήκε και πανηγύριζε και έλεγε ότι η google έκλεισε το troktiko μετά από καταγγελίες που πήγαν σε αυτήν και είχε εκτεταμένο ρεπορτάζ.

4). Οι μηνύσεις για ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ είχαν αυτό τον σκοπό. Να φθάσει στην google αίτημα για κακούργημα ώστε να πέσουν τα ...φώτα του blog. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια blogs δημοσίευσαν διάλογο του Δένδια με τον Παπαδρόσο ο οποίος δεν διαψεύστηκε όπως και κάποιες κινήσεις του Μάκη Τ. με ανθρώπους στο εξωτερικό(που είχαν επαφές με gooogle) που ούτε και αυτό διαψεύστηκε.

5). Τελειώνοντας να πούμε ότι εκείνη την ημέρα το troktiko ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που έπεσε και τελικά η διάρκεια απουσίας του ήταν 11 ώρες. Κανένα άλλο blog δεν έκλεισε και δεν επέστρεψε τόσο σύντομα και μάλιστα με το διακριτικό της ΠΙΘΑΝΗΣ παραβίασης των όρων λειτουργίας.
Χθες που μπήκαν χάκερ στην google,facebook,twitter το διακριτικό που εμφάνιζε η google ήταν διαφορετικό.

Αυτά ξέρουμε και αυτά σας λέμε. Συμπεράσματα βγάλτε και μόνοι σας. Τι άλλο να κάνουμε εκτός από το να παραθέσουμε τα γεγονότα;




Share on Facebook

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr