«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Αυγούστου 6

Πάμε σε νεο τραγούδι εμβατήριο:"ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ" Ενα κλείσατε; μιλιούνια τρωκτικά θα βλέπετε στον ύπνιο σας. ΚΑΙ στον.. ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ!Σταμάτησε την λειτουργία του από τις 2 το μεσημέρι το "troktiko", το μεγαλύτερο ελληνικό blog. Η είδηση επιβεβαιώνεται και από την συντακτική ομάδα του blog. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ασκήθηκε μύνηση στο "troktiko" (άγνωστο από ποιον μέχρι στιγμής), ενώ αναμένετε ανακοίνωση της συντακτικής ομάδας την επόμενη ώρα.Το αρχικό μήνυμα του Blogger έγραφε πριν 40 λεπτά: Αυτό το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παράβασης των Όρων Υπηρεσιών Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες. Πριν λίγα λεπτά το μύνημα άλλαξε, γράφοντας ότι "το ιστολόγιο παραβιάζει τους όρους Υπηρεσιών του Blogger".

http://www.foreignpress-gr.com/


.

Το κλείσιμο του troktikou είναι η αρχή της επιβολής χούντας στην ενημέρωση. Η αντίδραση των βαρόνων των media είναι προκλητική και αισχρή. Ήδη θα έπρεπε ο αρμόδιος Υπουργός Π. Παυλόπουλος και ο Υφυπουργός για τα ΜΜΕ K. Γκιουλέκας να έχουν παρέμβει και να έχουν πάρει επίσημη θέση. Όσο σιωπούν είναι συνυπεύθυνοι.
Το ίδιο συνυπεύθυνη είναι και η αντιπολίτευση όσο παραμένει αδρανής.
Βομβαρδίστε τους με mail για να αναγκαστούν να παρέμβουν.
Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει ο φασισμός των βαρόνων των ΜΜΕ.
Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι άμεση και σκληρή.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr